vagx69 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2006 Για τσέκαρε αυτήν την πορεία που πήρε το κομμάτι. Σε καλυπτει κάτι τέτοιο? http://rapidshare.de/files/12890351/somewhere-master.mp3.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BKostas Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Μαρτίου 2006 Καλημέρα σε όλους, Ειμαι ο Κώστας που έκανα τα horn section, rhodes MKII και το mix 1 του Noiz Song Νο 2. Θα ήθελα να συμμετέχω κα εγώ αλλά τα tracks του Fleamail στο pathfinder.gr δεν κατεβαίνουν με τίποτα (χρησημοποιώ εταιρική γραμμή MCI στα 34Mbps) και το download κάνει timeout συνεχώς. Ισως θα πρέπει να βάζουμε τα tracks μας στο download του Noiz που λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Ευχαριστώ, Κώστας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BKostas Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2006 Καλησπέρα, Τί εγινε βρέ παιδιά ? Ξεχάστηκε το θέμα ? Ακόμα δεν μπορώ να κατεβάσω τα mp3 απο το link. Θα τα βάλει κάποιος στο Noiz download παρακαλώ ? Κώστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2006 Παιδια το κομματι τι απογινε; Θα το συνεχισετε; Ελεγα μηπως συνησφέρω καττιτις αλλα στα downloads δεν υπαρχει τπτ... Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BKostas Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Καλησπέρα, Μα πραγματικά τι έγινε, ξεχάστηκε το θέμα....... Βρε παιδιά, ας βάλει κάποιος τα tracks κάπου που να μπορούμε τα τα κατεβάσουμε. Μόνο έτσι ισως "σπρώξουμε λίγο τη συν-δημιουργία αυτή. Fleamail που είσαι ?????? Εάν θέλετε, έχω FTP server και μπορώ να σας δώσω ενα account να τα βάζουμε όλοι εκεί. Λοιπόν θα κάνουμε κάτι ????? Κώστας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Δεν υπάρχει πρόβλημα στα downloads. Απλά το ενδιαφέρον έχει πέσει καπως... :? Όλα τα μέρη που θα χρησιμοποιηθούν θα πρέπει να βρίσκονται σε ένα χώρο και όχι διάσπαρτα και αυτός είναι το Noiz. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Βλεπω το ενδιαφερον να αναθερμενεται. Μηπως να το συνεχισουμε το κομματακι; Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Δεν άκουσα και εγώ κανένα σχόλιο για την μορφή που έδωσα κι εγω στο κομμάτι οπότε φαντάστηκα πως ξεχάστηκε... Μέσα πάντως για να συνεχιστεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konu57 Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Λοιπόν μόλις την άκουσα την εκδοχή σου και γούσταρα απίστευτα! Ειδικά το τελείωμα! Ένα στουντιάκι στην Οίτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2006 Fleamail δεν κατάφερα να κατεβάσω κανένα από τα δικά σου, ούτε το αρχικό ούτε τα ξεχωριστά τρακς. Μήπως γίνεται να ανέβουν τα τρακς στο noiz?? :? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση