Neurotic Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Καλησπέρα...Μπορεί κανείς που έχει χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη προενίσχυση ακουστικών να μου πει τη γνώμη του?Αν αξίζει δηλαδή να ασχοληθώ παραπάνω... http://www.thomann.de/gr/vox_amplug_bass.htm Ευχαριστώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 απο μερικους κιθαριστες που εχουν τα αντίστοιχα τετοια για κιθαρα εχω ακουσει πολυ καλα λογια σε καμια περιπτωση δεν περνεις 44 ευρω ενα πραγματακι και περιμενεις αποτελεσματα ενος κανονικου ενισχυτη αλλα για practice μια χαρα ειναι.αν το θελεις για αυτη τη δουλεια προχωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostasbono Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 παιδια κανουν δουλεια ακομα και σε live :)!!ανασταινουν μετριους ενισχυτες,και το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BASSKILLER Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Καλημερα.Το vox για μπασο το εχω εδω κ ενα χρονο.Ειναι παρα πολυ καλο.Σου το συνιστω ανεπιφυλακτα. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 έχω το AC-30 και ειναι super! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 επισης μπορεις να το συνδεσεις με mp3 player η στην υποδοχη των ακουστικων του laptop απο την υποδοχη AUX που εχει και να παιξεις πανω απο backing tracks 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Καλημέρα σε όλους..Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..Θα ψάξω να το δοκιμάσω κι από κοντά..Και πάλι ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 ειναι κατι το διαφορετικό απο ενα di που βαζω πριν τον amp και δινω λιγω περισσοτερο input και output η ειναι το ιδιο πραγμα και δεν αξιζει να το αγορασει καποιος που εχει ιδι ενα di ? , κοιταζω το VOX AMPLUG-BASS και φοβαμαι να μην το παρω τζαμπα μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
supremo Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2012 Το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος! Πολυ καλος ηχος του μπασου απο τα ακουστικα (αρκει βεβαια και τα ακουστικα να ειναι αξιοπρεπη και οχι της πλακας αλλιως τζαμπα θα το παρεις...) Εχει και boost bass που το χρησιμοποιεις για passive μπασο. Για practice και covering ειναι εξαιρετικο εργαλειο και φυσικα το απολυτο portable. Καλο ειναι να το χρησιμοποιεις με επαναφορτιζομενες μπαταριες γιατι με απλες σου βγαζει δεν σου βγαζει 30 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση