karozas76 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 blues blues_colors.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artiu Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 φιλε πολυ ωραιο το κομματακι σου!!!! με τελε παιζεις;ωραιος ο ηχος σου!μπραβο!! σε backing track παιζεις ή ολο δικο σου ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Φιλε μου σε ευχαριστω.Οχι με μια (ο θεος να την κανει) les paul copy jack and danny... η οποια ακουγεται οντως σαν tele.Tο backing track ειναι δικο μου,φτιαγμενο στο cubase με διαφορα vst και την κιθαρα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Ωραίος ο κιθαρίστας κ η ορχήστρα του... Αφού έπαιζες με Jack&Danny έπρεπε να πίνεις κ Jack Daniel's κατά την ηχογράφηση ε? ;) ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Ωραίος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
karozas76 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Ωραίος ο κιθαρίστας κ η ορχήστρα του... Αφού έπαιζες με Jack&Danny έπρεπε να πίνεις κ Jack Daniel's κατά την ηχογράφηση ε? ;) ;D χαχαχαχαχα οχι μονο heineken πινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
artiu Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 παιζει να ανεβασεις κ το backing μονο του ,μου φανηκε και αυτο αρκετα ενδιαφερον!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση