dvat Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 καλά ρε παιδιά, υπάρχουν άτομα που πετάνε τους λαχανοντολμάδες? Το κορυφαίο φαγητό του πλανήτη? (για οποιονδήποτε λόγο πχ.... δεν τους αρέσει, για αντίδραση κλπ κλπ ) ;) ;) Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 εμείς που προλάβαμε ΥΕΝΕΔ ψιλογλιτώσαμε :) Ωραια χρονια!Αγνα! 5 με 6 τηλεοραση και μετα μπαλα... Τωρα.... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 καλά ρε παιδιά, υπάρχουν άτομα που πετάνε τους λαχανοντολμάδες? Το κορυφαίο φαγητό του πλανήτη? (για οποιονδήποτε λόγο πχ.... δεν τους αρέσει, για αντίδραση κλπ κλπ ) ;) ;) O Αudiokostas...εγώ για να το ομολογήσω, είχα πετάξει μία μακαρονάδα.... ::) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 O Αudiokostas...εγώ για να το ομολογήσω, είχα πετάξει μία μακαρονάδα.... ::) :o Τι μακαρονάδα? Μην μας στείλεις... πάνω που έχεις ανέβει στα ουράνια στην υπόληψή μου... :P I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 :o Τι μακαρονάδα? Μην μας στείλεις... πάνω που έχεις ανέβει στα ουράνια στην υπόληψή μου... :P Γιατί, εγώ δεν ήμουν κάποτε 17-18 νομίζεις? Γι αυτό ξέρω τις βλακείες που γράφεις ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 O Αudiokostas...εγώ για να το ομολογήσω, είχα πετάξει μία μακαρονάδα.... ::) Και το λεμονάτο; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Και το λεμονάτο; Άλλο θέμα, το λεμονάτο ήταν συνταγή του Terry....τώρα όμως μαγειρεύει φασολάδα. Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 επειδή το θέμα μας είναι... 'Η δική μου άποψη', θα πω και εγώ την αποψή μου. Μεταξύ μακαρονάδας και λαχανοντολμά, θα πέταγα την μακαρονάδα... :P :P Οπότε σωστός ο Marathon... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Γιατί, εγώ δεν ήμουν κάποτε 17-18 νομίζεις? Γι αυτό ξέρω τις βλακείες που γράφεις ;D ;D τσ τσ τσ.... μαραθον,πιο σιγα ρ αδερφε...εδω και δεκατοσες σελιδες παμε να το φερουμε απαλα... τη κλωτσησες τη καρδαρα με το γαλα... ;D ;D ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Γιατί, εγώ δεν ήμουν κάποτε 17-18 νομίζεις? Γι αυτό ξέρω τις βλακείες που γράφεις ;D ;D ...ασε τις μακαροναδες...γιατι μεσημεριασε κι εχω φρεσκοτηγανισμενα καλαμαροχταπωδα..κοχλιους....γιαμι... εγω δεν πεταξα φαι...(για αυτο και δεν εχω αδυνατισει ακομα)..αλλα το κεφαλι μου μεσα σε μπριαμ μπηκε !!! Και το ευχαριστηθηκα...και τα ακουσα....και απο πανω. ;D ...κανα jam θα κανουμε? 8) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση