strawhats7 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 H συγκίνηση που νοιώθω δεν περιγράφεται. Εφτασε μετα από πολύ κοπο και βάσανα το νεο μου απόκτημα η G&L Will Ray signature. Μόλις σημερα τη παρέλαβα και ανεβασα αυτες τις φωτογραφίες.Δυστυχως δεν μπορω να ανεβάσω ήχο , αλλά οι z coils δεν παίζονται! Εκει που έψαχνα με πετάλια να βγάλω ήχο στις tele που έχω, ξαφνικά αυτη η κιθάρα τα έκανε αχρηστα την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Dead cool as a horny rattlesnake 8) 8) 8)! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Σε σιχαίνομαι! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xrusopsaro Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 άπσογη! :) να αναιβάσεις κλίπ να την ακούσουμεοπωσδήποτε! με γειά! http://www.myspace.com/blackfrogs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Μ@μω τις κιθάρες..... εύγε φίλε μου πολύ καλή επιλογή. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Kαι b-bender και απ' όλα, μπράβο, κούκλα είναι. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 πραγματικα πανεμορφη και ξεχωριστη κολοπαιχτη φιλε και απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Dead cool as a horny rattlesnake 8) 8) 8)! Ηταν το ονειρο μιας ζωης την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
strawhats7 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 άπσογη! :) να αναιβάσεις κλίπ να την ακούσουμεοπωσδήποτε! με γειά! Θελει πολυ ψαξιμο, καταργει καθε ρύθμιση που είχα κανει στον ενισχυτη για την αμερικανικη tele που είχα. Ασε που όταν πάω να παιξω, περνάει κανα μισάωρο γιατι καθομαι και τη χαζεύω. Γεροντοέρωτας......... την πάτησα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 καταργει καθε ρύθμιση που είχα κανει στον ενισχυτη για την αμερικανικη tele που είχα. αυτο ειναι απολυτα φυσικο μια και οι κεραμικοι μαγνητες της ειναι πολυ "καυτοι" με πολυ μεγαλυτερη εξοδο,προσωπικα μου αρεσουν πολυ και στις δικες μου G&L τους προτιμω πολυ χαμηλομενους . ειναι πανεμορφη,να τη χαιρεσαι. α,ετσι ακουγεται (μεσα απο Rivera Venus) http://www.youtube.com/watch?v=mq-wNWdcUtg&feature=related www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση