Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Εγγραφή 1998. Ριχτε ολα τα ζαρζαβατικα σας. ;D 02_Μια_αγκαλια.mp3 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Εγγραφή 1998. Ριχτε ολα τα ζαρζαβατικα σας. ;D Αφού ρε αγόρι μου είσαι καλός παίκτης και με άποψη, γιατί ενίοτε μας σερβίρεις σούπες? Ο παράφωνος που άδει ποιός είναι? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Νεστορα?...κανω λιγο ''νοιζ''...για να μαθαινουν οι νεωτεροι.Εν τω μεταξυ το τραγουδι μετραει φιλε μου...44.000 αντιτυπα. :P ηθελα να δω κριτικες για το τοτε. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funky_bassman Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Thumbs Up... Με άρεσε ;D ;D LA ROJΑ ARMADA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Thumbs Up... Με άρεσε ;D ;D ;) ty φιλε μου...πειραματισμος με ηχους στην ενορχηστρωση.. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Το άκουσα και στα ακουστικά για να βρω τί με χαλάει...Όντως, ο τραγουδιστής είναι ::) Η μουσική μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ!!!Μάλλον θα πήγαινε καλύτερα σε μια ζεστή γυναικεία φωνή ;) Είχε δίκιο ο Nestoras για την παραφωνία ;D https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Το άκουσα και στα ακουστικά για να βρω τί με χαλάει...Όντως, ο τραγουδιστής είναι ::) Η μουσική μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ!!!Μάλλον θα πήγαινε καλύτερα σε μια ζεστή γυναικεία φωνή ;) Είχε δίκιο ο Nestoras για την παραφωνία ;D αν τον σκοτωσω ομως...δεν θα ξαναγραψει μουσικη... ::) παραφωνος ειμαι γιατι δεν ξερω να τραγουδω...και για αυτο δεν ξανατραγουδησα μετα απο αυτο το τραγουδι. Σε ευχαριστω gkou για το ενδιαφερον σου ! :) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 αν τον σκοτωσω ομως...δεν θα ξαναγραψει μουσικη... ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 να παρω την βοηθεια του κοινου?....την βοηθεια του τηλεφωνου? πως να το εκλαβω τωρα αυτο το ασμα? υμνος προς τον υποφαινομενο επικειμενο αυτοχειρα δολοφονο του εαυτου του?...πληρης αυτοκτονια. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση