Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Ηταν μια εξαιρετική βραδιά απ' όλες τις απόψεις. Το μαγαζί σωστό και ο ήχος μπόμπα! Οι μπάντες πολύ οργανωμένες, με άρτιο (φυσικά...) εξοπλισμό και τεχνική ευχέρεια. Μα πιό πολύ η συνέπεια και ο επαγγελματισμός τους συνέβαλε για ένα τόσο πετυχημένο πάρτι. Μπράβο! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris_crazy Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Μπράβο παιδιά. Πολύ ωραίο live. Όλα τα συγκροτήματα ήταν άψογα, αν και για μένα το αστέρι της βραδιάς ήταν η Βίλμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Ρε παιδια ποια ειναι εν τελει αυτη η Βιλμα;;;; Εγω ειδα πολλα ωραια παιδια εκει (ειδικα μι αμε σκιστα ματακια...σαν την Bjork ειτανε :wink: )... Αν ερθει το Σαββατο να μου την δειξει κάποιος.. Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Αν κατάλαβα καλά πρέπει να ήταν ένα ξανθό με σπαστό μακρύ μαλλί και κορμί...φωτιά! :twisted: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Πωπωπωπωπωπω....βιλμα ακουω...σκιστα ματακια ακουω....χαμος εγινε...απαπαπαπαπαπα ζημιες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω, αλλά η Βίλμα ήρθε για τους Pettish Fish...(αλήθεια) :D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Πωπωπωπωπωπω....βιλμα ακουω...σκιστα ματακια ακουω....χαμος εγινε...απαπαπαπαπαπα ζημιες.... Εμ...ποιος σου ειπε να μην ερθεις;...κοιτα να εισαι εκει το Σαββατο....Θελουμε video Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Πωπωπωπωπωπω....βιλμα ακουω...σκιστα ματακια ακουω....χαμος εγινε...απαπαπαπαπαπα ζημιες.... Εμ...ποιος σου ειπε να μην ερθεις;...κοιτα να εισαι εκει το Σαββατο....Θελουμε video ρε τρελε...νομιζεις αν ηταν στο χερι μου δεν θα εσκαγα μυτη;;;...θελω πολυ να σας ταλαιπωρησω ολους σας...αφου σας αγαπαω.... Να φανταστεις με πηραν τηλ κατα τις 00:00 να σκασω μυτη και λογω του οτι δεν μπορουσα να ερθω.....τσιτωσα τρελα..και δεν βρηκα ησυχια ολο το βραδυ...ατιμε whitenoise... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 ατιμε whitenoise... και οπως θα ελεγες αν ησουν στη θεση μου...βασανισουυυυυυυ :D :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2006 Παιδιά δε θέλω να σας στενοχωρήσω' date=' αλλά η Βίλμα ήρθε για τους Pettish Fish...(αλήθεια) :D[/quote'] Ήταν τελικά αυτή που λέω Ηλία ή υπήρχε και άλλο στα ίδια κυβικά και δεν το είδα;;; 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση