Giorgos Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Τελικά jammin θα γίνει;; Να έχω την strat επ ώμου ή να την αφήσω σπίτι να κοιμηθεί;; :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Τελικά jammin θα γίνει;;Να έχω την strat επ ώμου ή να την αφήσω σπίτι να κοιμηθεί;; :lol: Για να καταλαβω και γω ρε παιδια επειδη ακουω jam και jam συνεχεια,θα ανεβουμε ολοι επανω και θα αρχισουμε να jamaρουμε μεταξυ μας g3 καταστασεις και τετοια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Είχε ακουστεί πριν από καιρό ότι ίσως γίνει... Αυτό θέλω να μάθω και εγώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Καλως να γινει αλλα ευχομαι να μην ανεβουμε μονο οι κιθαριστες γιατι θα ειναι αδικο για τους υπολοιπους μουσικους,αυτο και μονο με τρωει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Σωστος :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Καλως να γινει αλλα ευχομαι να μην ανεβουμε μονο οι κιθαριστες γιατι θα ειναι αδικο για τους υπολοιπους μουσικους' date='αυτο και μονο με τρωει[/quote']Μια λύση πάντως είναι να παίξουμε λίγο παραπάνω όλα τα γκρουπ...Από ότι το κόβω...τελευταία στιγμή είναι δύσκολο να οργανωθεί το jam... :roll: :roll: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Aναλαμβανω το στριπτιζ.......... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris_crazy Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά να τζαμάρουμε. Απ΄ότι είδα πολλοί θέλουν να γίνει τζαμάρισμα. Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο στην οργάνωση, στο κάτω-κάτω τζαμάρισμα είναι. Μπορούμε να προτείνουμε τραγούδια και όποιος θελήσει τα προετοιμάζει και όταν έρθει η ώρα ανεβαίνει στη σκηνή.Λογικά θα είναι ένας ντράμερ αλλά οι υπόλοιποι ας είναι όσοι μπορούν να αντέξουν τα μηχανήματα.Ειδικά στις φωνές, με ένα μικρόφωνο μπορεί να τραγουδήσει ολόκληρη χορωδία.Οι κιθάρες μπορούν να παραταχθούν στη σειρά και όταν έρθει η ώρα του solo 4 μέτρα στον καθένα. Για παράδειγμα ένα κομάτι που θα πρότεινα εγώ είναι το Rockin' in a free world του Neil Young το οποίο το εκτέλεσαν και στο G3 οι Satriani-Vai-Malmsteen.Μία πρόταση ρίχνω, παραθέστε γνώμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Καλώς τον Chris_crazy :D Πες και ένα γεια σας βρε συ!!! Δεν κοστίζει τίποτα!!! ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά να τζαμάρουμε. Απ΄ότι είδα πολλοί θέλουν να γίνει τζαμάρισμα. Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο στην οργάνωση' date=' στο κάτω-κάτω τζαμάρισμα είναι. Μπορούμε να προτείνουμε τραγούδια και όποιος θελήσει τα προετοιμάζει και όταν έρθει η ώρα ανεβαίνει στη σκηνή.Λογικά θα είναι ένας ντράμερ αλλά οι υπόλοιποι ας είναι όσοι μπορούν να αντέξουν τα μηχανήματα.Ειδικά στις φωνές, με ένα μικρόφωνο μπορεί να τραγουδήσει ολόκληρη χορωδία.Οι κιθάρες μπορούν να παραταχθούν στη σειρά και όταν έρθει η ώρα του solo 4 μέτρα στον καθένα. Για παράδειγμα ένα κομάτι που θα πρότεινα εγώ είναι το Rockin' in a free world του Neil Young το οποίο το εκτέλεσαν και στο G3 οι Satriani-Vai-Malmsteen.Μία πρόταση ρίχνω, παραθέστε γνώμες.[/quote'] Καλη ιδεα οπως ειπαμε και πιο πανω αλλα οι υπολοιποι τραγουδιστες,πληκτραδες,μπασσιστες και κρουστοι θα ξενερωσουν απο την ζωη τους και ειναι αδικο να κοιτουν απο κατω εκτος αν το κανουμε σε ομαδες αλλα και παλι fucked up κατασταση, αν βρεθει μια κοινη λυση για να παιξουν ολοι μα ολοι ενα jam session τοτε θα ειναι ωραια και η φαση μας 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση