wasted Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 θα φροντίσει να παρέχει 17χρονο υλικό....σε όποιον παππούλη μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις αυτής της δύσκολής αποστολής...εγώ ομολογώ μόλις 24 χρονών και απέτυχα.... 8) Είσαι πολύ νέος αγόρι μου γι αυτές τις ηλικίες. Back up and watch... :wink: Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rivera Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Πιστευω να εχουμε χρονο μεχρι την Τριτη,να ανακοινωσουμε τα κομματια,και τους μουσικους........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Εμεις θα παιξουμε το πιο πιθανον (αν υπάρχει περιθώριο μισής ώρας) 3 δικά μας κομμάτια και το never let go από CAMEL, με το οποίο κλείνουμε συνήθως τις συναυλίες μας... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Αν έχουμε μισή ώρα πιθανόν να χωράνε και περισσότερα από 3 κομμάτια... Αρκεί να μην έχουμε καθυστερήσεις στις αλλαγές των σχημάτων (βάλε-βγάλε πιατίνια, στήσιμο πλήκτρων κλπ) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Εμάς μας βλεπω για 4 δικα μας κομματακια...διασκευη δεν παιζουμε σχεδον ποτέ. 1 από τον πρωτο δίσκο και 3 καινουρια... Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Μου φαίνεται πρέπει να τυπώσουμε όλοι σε μπλουζάκια τα Avatar μας γιατί μάλλον θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλον... Συμφωνώ απόλυτα...Και επειδη εγω εχω τη φάτσα μου εκει και δεν θελω να με τυπώσω σε μπλουζακι αλλαζω Avatar. Πειτε μεγεια! Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Μου φαίνεται πρέπει να τυπώσουμε όλοι σε μπλουζάκια τα Avatar μας γιατί μάλλον θα είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσουμε ο ένας τον άλλον... Συμφωνώ απόλυτα...Και επειδη εγω εχω τη φάτσα μου εκει και δεν θελω να με τυπώσω σε μπλουζακι αλλαζω Avatar. Πειτε μεγεια! Πού είναι? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά πως αλλαζω Avatar; Δεν εχει τετοια επιλογη; Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Πήγαινε στο "Προφίλ" www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 14 Απριλίου 2006 Πήγα αλλα δεν εχει επιλογη αλλαγής...εκτος αν δεν βλέπω καλα... Admins help me!!! Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση