Earendil Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 1 Dean Markley guitar amp Απ'ότι βλέπω θα υπάρχει ένας ενισχυτής στο μαγαζί, και προφανώς... πολλοί ακόμη. Αν οι κύριοι συνάδερφοι δεν έχουν αντίρρηση, λέω να μην κουβαλήσω και εγώ ενισχυτή κιθάρας, και να περιοριστεί κάπως ο πανικός... Μιλάω πάντα για τις 6 του μήνα. Και βέβαια αν οι...Ηπειρώτες φίλοι μας χρειάζονται κάποια διευκόλυνση, ας μη διστάσουν να ρίξουν pm και εδώ είμαστε... τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 επειδη βαριεμαι να ψαχνω στα προυηγουμενα ποστ , αν γινεται elavd πες μου ποια μερα θα εισαι εσυ? θελω να δω την/τις rockinger !! θα τις φερεις ετσι? http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rivera Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Αγαπητε alpatman εμεις οι nice price στις 13 Μαιου παιζουμε hard rock... τι θα ηθελες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Και βέβαια αν οι...Ηπειρώτες φίλοι μας χρειάζονται κάποια διευκόλυνση' date=' ας μη διστάσουν να ρίξουν pm και εδώ είμαστε...[/quote'] Thanks Earendil!!! Αν και τις προάλλες είχε γράψει ο JAM ότι θα φέρει τον Hot Rod Deluxe του οπότε, αν ισχύει αυτό, θα καλυφθώ από εκεί ;) επειδη βαριεμαι να ψαχνω στα προυηγουμενα ποστ ' date=' αν γινεται elavd πες μου ποια μερα θα εισαι εσυ? θελω να δω την/τις rockinger !! θα τις φερεις ετσι?[/quote'] Στις 6 Μαΐου. Θα φέρω σίγουρα την ΝΕΑ μου Rockinger strat (αφιχθήσα ΣΗΜΕΡΑ :):):) ) και αν μπορέσω και την tele απλά για όποιον ενδιαφέρεται να τη δει ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagx69 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Στις 6 Μαΐου. Θα φέρω σίγουρα την ΝΕΑ μου Rockinger strat (αφιχθήσα ΣΗΜΕΡΑ :):):) ) και αν μπορέσω και την tele απλά για όποιον ενδιαφέρεται να τη δει ;) Ήρθε και δεν ανέβασες ακόμα review και φώτος??????????? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Στις 6 Μαΐου. Θα φέρω σίγουρα την ΝΕΑ μου Rockinger strat (αφιχθήσα ΣΗΜΕΡΑ :):):) ) και αν μπορέσω και την tele απλά για όποιον ενδιαφέρεται να τη δει ;) Ήρθε και δεν ανέβασες ακόμα review και φώτος??????????? ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Αυτό κάνω τώρα!!!! :D:D:D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Αργείς Ηλία ................Αργείς χαρακτηριστικά ...................σε λίγο πρέπει να φύγω ..... Φωτό ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Μέχρι στιγμής 2 μπάντες δήλωσαν παραίτηση. Ας μη το κάνω θέμα... :x Ευτυχώς μία από το κάθε Σ/Κ. Οι Drama Queen αφαιρέθηκαν από το σετ της 6ης Μαίου. 'Αρα το επάρατο jam είναι στον ορίζοντα! :lol: Δηλώσεις συμμετοχής, τραγούδια, κλπ. κλπ. και μια τάξη να βάλει κάποιος με οργανωτικό πνεύμα... Επίσης, ένα μέρος της είσόδου θα διατεθεί τελικά για τα έξοδα που θα προκύψουν. (Όπως πχ. μέρος εξόδων των μουσικών από την περιφέρεια, κλπ). Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Πάρε 2 αρχικές έτσι για να πωρωθείς: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2006 Μεγειά η στρατ αλλά παρακαλώ κρατήστε το θέμα καθαρό και σχετικό. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση