gregg Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Σας ευχαριστω πολυ παιδια για τα σχολια σας, να'στε καλα. φιλε Michelle, θα ανεβασω το backing track μεσα στις επομενες μερες (σε αυτο το thread), γιατι το κλιπ το εγραψα σε αλλο υπολογιστη απο αυτον που απανταω τωρα ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Ε, καλά τώρα...ο κλασσικός Γρηγόρης... ;)είχα πολύ καιρό να σε ακούσω και μου έφτιαξες το απόγευμα!!! :) Απίστευτο feeling... https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 4 Μαΐου 2010 Ε, καλά τώρα...ο κλασσικός Γρηγόρης... ;)είχα πολύ καιρό να σε ακούσω και μου έφτιαξες το απόγευμα!!! :) Απίστευτο feeling... Α καλά...εγώ να φανταστείς έχω κάνει φάκελο στον υπολογιστή μου, "Gregg Blues" http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyclon Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Eσπασες κοκκαλα!!! Bravo!!! Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει εδω μεσα! Ολα δενουν μεταξυ τους! Τι gear χρησιμοποιείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ELIANIOS Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2010 Λιγοτερο delay καλυτερο κουρδισμα περισσοτερο ογκο στα βρωμικα(για μενα περιττα). ...και μη μην αφηνεις το συναισθημα να σε παρασυρη. Εχει και η κιθαρα συναισθημα. ισορροπησετα.(λιγο σφιχτος παραπανο δυνατος-χειρονακτικα-στο οργανο-ασ τη να παρει ανασα). Τελος λιγοτερες νοτες.(για μπλουζ και οχι για ροκιζοντεχας μπλουζ-ξεκινα πιο χαλαρα και χωσε οσο ανεβαινει το ασμα). Το χεις πολυ χαλαρα. Δε ξερω τι εκανε σε σενα ο SVR αλλα με πας στον μεγαλο L Allison με τον τροπο σου. ΦΑΤΟΝ ;) http://www.youtube.com/watch?v=s7iMLoV0lbE&feature=related 'Η ΤΑΝ 'Η ΕΠΙ ΤΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Eσπασες κοκκαλα!!! Bravo!!! Απο τα καλυτερα που εχω ακουσει εδω μεσα! Ολα δενουν μεταξυ τους! Τι gear χρησιμοποιείς? thanks man, ενα rack της digitech και το cubase. Λιγοτερο delay καλυτερο κουρδισμα περισσοτερο ογκο στα βρωμικα(για μενα περιττα). ...και μη μην αφηνεις το συναισθημα να σε παρασυρη. Εχει και η κιθαρα συναισθημα. ισορροπησετα.(λιγο σφιχτος παραπανο δυνατος-χειρονακτικα-στο οργανο-ασ τη να παρει ανασα). Τελος λιγοτερες νοτες.(για μπλουζ και οχι για ροκιζοντεχας μπλουζ-ξεκινα πιο χαλαρα και χωσε οσο ανεβαινει το ασμα). Το χεις πολυ χαλαρα. Δε ξερω τι εκανε σε σενα ο SVR αλλα με πας στον μεγαλο L Allison με τον τροπο σου. ΦΑΤΟΝ ;) thanks φιλε μου για τα σχολια και τις παρατηρησεις σου, take care. edit: το backing για το φιλο που το ζητησε. a_man_and_his_blues.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
relayer Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Για ακόμα μια φορά πολύ καλός φίλε gregg... Κατά τη δική μου γνώμη ούτε πολλά παίζεις, ούτε πολύ ξεκούρδιστος είσαι... Πεντακάθαρος ήχος επίσης... Αλλά όσον αφορά το feeling... νομίζω ότι τα blues δε σου πάνε όσο το μελωδικό hard rock... Σε προτιμώ 1000 φορές στο "is this love" solo σου όπου πραγματικά ΞΕΧΩΡΙΣΕΣ και αν έπαιζες κάπου live όλοι θα γυρνούσαν να σε κοιτάξουν... ενώ με το παρόν demo θα έπιναν το ποτό τους συζητώντας... Φυσικά επειδή δεν μπορούμε να είμαστε πολύ καλοί σε όλα όπως πιστεύουν οι σκύλοι είναι φως φανάρι ότι είσαι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ κιθαρίστας... Άντε και εις άλλα ανώτερα! YouHaveToBeHappyWithWhatYouHaveToBeHappyWith Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 thanks man, να'σαι καλα :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Ανέβασε και ένα με Gibson να σε χαρούμε...ένα σε Moore μονοπάτια :D ;D ;D ;D http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση