duckino Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Gregg πασα μου αν και μαλλον σε προτιμω οταν χωνεις γκαζια , ενα εχω να πω ... ... Α Ψ Ο Γ Ο Σ!!! Κι απο ηχο ... ΗΧΑΡΑ!!! (νταξυ ... δυο ;)) Εντωμεταξυ ... ενω ειχα την εντυπωση οτι οι yjm ειναι διπλοπηνιοι σε μεγεθος μονου , εδω διαπιστωνω οτι μπορει να μπερδευτει κανεις οτι ακουει μονους.Τουλαχιστον εγω , αν δεν το λεγε ο gregg , δεν θα το καταλαβαινα. Live fast , die ... hard! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 καλησπερα μπλουζμαν μου..παιζεις πανω απο το τραγουδι ετσι? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 U R da Man Καταπληκτικό phrasing και βάθος. Αλλά και ο κιθαρίστας σου, καλός είναι ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Ωραίο feeling ωραία σηκώματα ωραίο phrasing ωραια stops ολα ΩΡΑΙΑ BRAVO MAN!!! Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Ανέβασε και ένα με Gibson να σε χαρούμε...ένα σε Moore μονοπάτια :D ψηνεται ψηνεται :) Νομίζω οτι αυτό το στίλ παιξίματος blues είναι μαγικό δεν "χορταίνεται" με τίποτα όσες φορές και να το ακούσεις. Εξαιρετικό με φοβερό feeling.Μπράβο σου! Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου! Gregg πασα μου αν και μαλλον σε προτιμω οταν χωνεις γκαζια , ενα εχω να πω ... ... Α Ψ Ο Γ Ο Σ!!! Κι απο ηχο ... ΗΧΑΡΑ!!! (νταξυ ... δυο ;)) Εντωμεταξυ ... ενω ειχα την εντυπωση οτι οι yjm ειναι διπλοπηνιοι σε μεγεθος μονου , εδω διαπιστωνω οτι μπορει να μπερδευτει κανεις οτι ακουει μονους.Τουλαχιστον εγω , αν δεν το λεγε ο gregg , δεν θα το καταλαβαινα. Thanks man! Σ'ευχαριστω πολυ! Ο hs3 ειναι διπλος μονο αν δεν κανω λαθος (γεφυρα). καλησπερα μπλουζμαν μου..παιζεις πανω απο το τραγουδι ετσι? backing track ;) U R da Man Καταπληκτικό phrasing και βάθος. Αλλά και ο κιθαρίστας σου, καλός είναι ;D thanks Κωστα ;). Θα του το πω ;D Ωραίο feeling ωραία σηκώματα ωραίο phrasing ωραια stops ολα ΩΡΑΙΑ BRAVO MAN!!! thanks φιλε μου :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Μπραβο φιλε μου ! ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Είσαι παικτάρα, τα' χουμε ξαναπεί. Λιγότερο delay παρακαλώ την επόμενη φορά. ...και καλύτερο χόρδισμα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 thanks man! ...και καλύτερο χόρδισμα. ;) :-X just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michelle Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Το έχω ακούσει 4 φορές συνεχόμενα και έχω μείνει :o :o :o Α Ψ Ο Γ Ο Σ!!!! μπράβο και πάλι μπράβο!! θα μας δώσεις το backing track? ;D ;D I got some, if you need it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2010 Παμε μωρη παιχτουρα!! ;D (Σορρυ για το καφενειακου επιπεδου σχολιο, αλλα ηταν αυθορμητο! ;D) Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση