whiteNoise Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 αντωνη αμα τις δεις παλι πεστους να ερθουν και απο πειραια... δεν το καταλαβα....εμεις δεν εχουμε πορτοφολια??? :D :D προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Αλανιαρη μου εσυ.... ξερω τι κουμασι εισαι...εσενα θα σε βιασουν και θα τους εχεις παρει και τα πορτοφολια...χωρις βρακι θα τα αφησεις βρε τα κουκλια... Αν θες παμε μαζι...να σε προσεχω!!!!!!!!!!!! : :D :D D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 για εμενα δεν εχει λιγο κοκο?..... :lol: :lol: ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ :lol: :lol: , να γινουμε ζημιαρηδες :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Bεβαια εχει και για σενα παλιοπαιδο....ετσι θα σε αφηνα;;;;;;, :D :D :D Μονο παρε και τιποτα ψιλα μαζι σου..μην ξεφτιλιστουμε... :D 8O :D :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Bεβαια εχει και για σενα παλιοπαιδο....ετσι θα σε αφηνα;;;;;;' date=' :D :D :D Μονο παρε και τιποτα ψιλα μαζι σου..μην ξεφτιλιστουμε... :D 8O :D :lol:[/quote'] Αντουάν, είναι εντύπωσή μου ή σε απασχολούν πολύ οι γυναίκες; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 :D :D :D :D Συνεχεια...δε μ αφηνουν ησυχο οι ατιμες...ειμαι Ο ΑΛΑ ΝΤΑΛΟΝ Ωστοσο.... Θα ανησυχουσα φιλε Eyeprotocol...αν με απασχολουσαν οι αντρες... :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση