Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ και πάλι για τα σχόλια. Κώστα και Γεωργία η παρατήρησή σας περί φωνής πίσω απ΄τη μουσική με βρίσκει σύμφωνο. Τώρα μένει να παλέψω με το τέρας που λέγεται: "Ξαναπιάνω- κομμάτι -που- έχω- ήδη -μιξάρει- και- σώσει- σε -wav- προκειμένου- να- το -βελτιώσω- και -ας -νομίζω- ότι -το- πρώτο- take- είναι- πάντα- το -καλύτερο -και -ότι -θα -το- χαλάσω" Εδω αρχιζουν οι μεσα σου συγκρουσεις...σε νιωθω μεχρι εκει που δεν παιρνει ! Και παντα μενεις με το πρωτο τεικ ως σημειο αναφορας. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spewfy Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 και μενα μου άρεσε αλλά σε μερικά σημεία θα προτιμούσα η φωνή να ήτανε λιγάκι πιο δυνατά :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Jazzjoker μου εφτιαξες το απογευμα ,να εισαι καλα . Μεγάλη μου χαρά. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε. :) Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Nice! Τώρα το άκουσα!! Συμφωνώ κ εγώ για πιο δυνατά τη φωνή και μου άρεσε ιδιαιτέρως η χροιά της!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ Εύη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2010 Πολυ ωραιο Δυνάμωσε τη φωνη και βγάλε το delay και ειναι υπέροχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση