WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Καλά βρε αθεόφοβε θα πάρεις 7χορδή για να έχεις τέτοιο κούρδισμα?!?!? Μα αγαπητέ μου X-Minor, για μένα το ζητούμενο ήταν πάντα το "προς τα πάνω" και όχι προς τα κάτω, εξού και η κιθάρα με τα 30 τάστα. Μάλλον προέρχεται απο ένα παιδικό μου τραύμα, ήθελα να γίνω βιολιστής, αλλά δεν το έκανα ποτέ :'( Όπως και να'χει, δεν θα σ'το πρότεινα. Συνήθως όλοι "γλυκαίνονται" με τις 7άρες, και αν όντως σου'ρθει και σένα θα θες κάτι καλύτερο ΠΟΛΥ σύντομα. Στη θέση σου απλά θα έπαιρνα μια κάπως καλύτερη κι ένα tremol-no (τη λύση που πρότεινε ο G.A.S. δηλαδή) για να'μουν και σίγουρος. Αν και δεν σε βλέπω ν'αλλάζεις γνώμη! ;D Τι ν'αλλάξω γνώμη, το floyd rose το αντιπαθώ δεν το θέλω ούτε σε κρεμασμένη κιθάρα ;D και η fixed bridge ή through the body κλπ είναι ΟΚ αλλά δεν κάνουν γι'αυτό που θέλω. Τώρα για το αν πάρω μία καλύτερη, αυτό θα εξαρτηθεί απ'το πως θα τα πάω με αυτήν, γι'αυτό το λόγο παρείγγειλα και τους blaze ;) (να υπάρχουν σε περίπτωση αγοράς άλλης). Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Μα αγαπητέ μου X-Minor, για μένα το ζητούμενο ήταν πάντα το "προς τα πάνω" και όχι προς τα κάτω, εξού και η κιθάρα με τα 30 τάστα. Μάλλον προέρχεται απο ένα παιδικό μου τραύμα, ήθελα να γίνω βιολιστής, αλλά δεν το έκανα ποτέ :'( Τι ν'αλλάξω γνώμη, το floyd rose το αντιπαθώ δεν το θέλω ούτε σε κρεμασμένη κιθάρα ;D και η fixed bridge ή through the body κλπ είναι ΟΚ αλλά δεν κάνουν γι'αυτό που θέλω. Τώρα για το αν πάρω μία καλύτερη, αυτό θα εξαρτηθεί απ'το πως θα τα πάω με αυτήν, γι'αυτό το λόγο παρείγγειλα και τους blaze ;) (να υπάρχουν σε περίπτωση αγοράς άλλης). Καλά δεν το'πα για κακό, απλά βρήκα την πρόταση ένα καλό συμβιβασμό. Το θέμα με το προς τα πάνω όντως φαίνεται, απλά μου φαίνεται παράξενο (εγώ σπάνια τα πλησιάζω ;D). Όπως και να'χει, you know better man! Κάνε ένα review όταν σου'ρθει να πάρουμε κι εμείς! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Το "προς τα πανω" ειναι αρκετα συνηθισμενο θα ελεγα :) Στις κλασσικες 7χορδες εχουμε ψιλη Λα στην 7η χορδη, με σκοπο οχι ισως τοσο το να επεκτεινει την εκταση του οργανου, οσο να διευκολυνει το παιξιμο κομματιων σε πιο "κλειστες" θεσεις. Βεβαια σημερα οι περισσοτεροι χρηστες 7χορδης τασσονται στον ευρυτερο χωρο του μεταλ, οπου η 7η χορδη χρησιμοποιειται σχεδον αποκλειστικα για να επεκτυνει την εκταση της κιθαρας προς τα κατω, σε πιο βαριους ηχους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση