Indiana Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2010 ...γεια και από μένα. Αν και λίγο αργά και δεν ξέρω τι αποφάσισες τελικά για 7χορδη κι αν όντως πήρες. Αλλά με κέντρισε το θέμα(εγώ έχω 7χορδη) και είπα να απαντήσω. Μάλιστα αυτό που με κέντρισε περισσότερο ήταν ότι τη σκέφτεσαι να έχει std tremolo! Τι να πω... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά αυτό ακριβώς σκεφτόμουν κάθε φορά που έβλεπα μια Carvin 7xordh στις αγγελίες που είχε τρέμολο και όχι floyd και μου είχε κάνει εντύπωση πώς και την επέλεξε αυτός που την πήρε έτσι! Τέσπα, χωρίς να θέλω να τον προμοτάρω, άλλωστε αυτόν που την έβαλε την αγγελία(κυκλοφορούσε για καιρό πριν και μετά το Πάσχα) ούτε τον ξέρω και η αγγελία δεν υπάρχει πλέον(και όχι επειδή έχει αγοραστεί, τουλάχιστον ποτέ δεν είδα κάτι τέτοιο στο NOiz), αλλά η κιθάρα ήταν: 7χορδη Alder στο σώμα MAple το μανίκι Έβενο στην ταστιέρα(με 24 τάστα) και maple top AAAA και όλα αυτά με την υπογραφή και ποιότητα της Carvin(για την οποία ψάξε λίγο και θα καταλάβεις τι σημαίνει αν δεν ξέρεις!) Η τελευταία τιμή που θυμάμαι να έχει ήταν 1400(βασικά δεν ξέρω αν ψάχνεις για μεταχειρισμένη ή ντε και καλά καινούρια) και ίσως και να μπορούσες να τον παζαρέψεις καθώς την είχε καιρό στις αγγελίες. Τώρα, γιατί σου λέω για μια κιθάρα που ούτε ξέρω πού είναι και ποιος την έχει, είναι γιατί μου είχε κάνει τότε εντύπωση κιθάρα με τέτοια χαρακτηριστικά τα οποία είναι αυτά που ζητάς εσύ!!! Βέβαια με χρονοκαθυστέρηση! Ψάξτο λιγάκι αν θες και ίσως βρεις άκρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2010 Η αλήθεια είναι οτι ακόμα δεν έχω πάρει 7χορδη, είναι φυσικά στο πρόγραμμα και κάποια στιγμή θα γίνει, αλλά δεν είμαι διατεθιμένος να δώσω 1400 ή 1700 γιούρια για μία κιθάρα που θα χρησημοποιώ σε 4-5 κομμάτια. Anyway, με αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να πάρω τη Sky Guitar (για όσους ξέρουν ;) ). Γνωρίζω την Carvin απο τις αρχές της δεκαετίας του '90, πολύ πριν έρθει στα μέρη μας και ξέρω πόσο καλή είναι ποιοτικά, αλλά δεν πάω για τέτοιο budget. Το θέμα είναι οτι το ψάχνω ακόμα και είμαι ανοιχτός σε προτάσεις mid-low budget οργάνων με γνωμονα πάντα, τα specs που ψάχνω. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Επαναφέρω στην επιφάνεια διότι ερωτεύτηκα αυτή την κιθαρούλα Vigier Supra 7 http://www.vigierguitars.com/page/fiche_produit.php?id_prod=257 Την έψαξα σε διάφορα ευρωπαϊκά ,μαγαζιά αλλά τίποτα "τζίφος". Βέβαια φαντάζομαι η τιμή της θα είναι κάπως αποθητική ;D για μένα, αλλά δεν παύει να είναι κούκλα. Τί λέτε? Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Ρωτα στο Νακα, που ειναι και αντιπροσωπος τους...δεν βρηκα τη συγκεκριμενη στον καταλογο τους αλλα αν δεν απατωμαι πρεπει να ειναι στα +- 2000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Ρωτα στο Νακα, που ειναι και αντιπροσωπος τους...δεν βρηκα τη συγκεκριμενη στον καταλογο τους αλλα αν δεν απατωμαι πρεπει να ειναι στα +- 2000. Αααααααχ και εγώ για κάπου εκεί την "κόβω", αλλά δε με παίρνει με τίποτα τόσο ψηλά ειδικά αυτή την εποχή. :( :'( :( Ο Νάκας για να τη φέρει μπορεί να την πάρει και στα €2500 (καθόλου απίθανο έτσι? ) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2010 Οσες εχει τωρα παντως ειναι στα 1600-2100 χοντρικα...αυτη ειναι και εφταχορδη, θα θελει και παραγγελια οποτε δε θα παραξενευε κατι στα 2000-2500 :-\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Οσες εχει τωρα παντως ειναι στα 1600-2100 χοντρικα...αυτη ειναι και εφταχορδη, θα θελει και παραγγελια οποτε δε θα παραξενευε κατι στα 2000-2500 :-\ Αν είχα €2500 θα έπαιρνα άνευ δεύτερης σκέψης τη SKY GUITAR του Uli Roth. ;) Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα, Ψάχνω να βρω 7χορδη κιθάρα με στάνταρ τρέμολο, ΟΧΙ FLOYD ROSE, όχι σταθερή γέφυρα ή through the body, ε και μία λογική τιμή... στο χιλιάρικο κοντά. Οσες εχει τωρα παντως ειναι στα 1600-2100 χοντρικα...αυτη ειναι και εφταχορδη, θα θελει και παραγγελια οποτε δε θα παραξενευε κατι στα 2000-2500 :-\ παιδιά, στα 5.000 σταματήστε οκ? ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 παιδιά, στα 5.000 σταματήστε οκ? ;D ;D Χαχαχα ;D ;D Και απο τα €5000 (που θα σταματήσουν ;D ) πήγαμε στα στα €140 ;D ;D ;D ;D Λοιπόν, αφού είναι η πρώτη μου 7χορδη και εννοείτε θα "φάει" ΤΑ mod ;) είπα να πάω στην πιο οικονομική λύση, που όμως (και περιέργος αυτά να τα βλέπουν οι "αλλες, μεγάλες" εταιρίες) καλύπτει πλήρως τα ζητούμενα. Έχουμε και λέμε, Alder Σώμα, Maple Μπράτσο με Rosewood ταστιέρα (αν και θα προτιμούσα maple αλλα 'νταξ, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας) VINTAGE TREMOLO BRIDGE Τα υπόλοιπα θα φτιαχτούν με το καλημέρα ;D Ήδη μαζί με το οργανάκι έρχονται και 2 DiMarzio Blaze DP702, ΞΕΡΩ-ΞΕΡΩ είναι bridge και οι δύο, αλλά! Ο ένας θα μπει στη θέση neck ανάποδα (παλιά καλά κόλπα) Επίσης θα γίνουν 2-3 δοκιμές με διαφορετικές χορδές (σετ και μονές), ώστε να φτάσω στο σετάρισμα που θέλω, για να έχω κούρδισμα: Μπάσσα --> Πρίμα 1 2 3 4 5 6 7 E A D G B E A ;) ;D Ιδού και τα λινκ: http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Jack-Danny-780-7-String-Metallic-Black-/art-GIT0002571-000 http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/DiMarzio-DP702-BK-Blaze-Bridge-7-String-Humbucker-Black/art-GIT0014440-000 Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2010 Καλά βρε αθεόφοβε θα πάρεις 7χορδή για να έχεις τέτοιο κούρδισμα?!?!? Όπως και να'χει, δεν θα σ'το πρότεινα. Συνήθως όλοι "γλυκαίνονται" με τις 7άρες, και αν όντως σου'ρθει και σένα θα θες κάτι καλύτερο ΠΟΛΥ σύντομα. Στη θέση σου απλά θα έπαιρνα μια κάπως καλύτερη κι ένα tremol-no (τη λύση που πρότεινε ο G.A.S. δηλαδή) για να'μουν και σίγουρος. Αν και δεν σε βλέπω ν'αλλάζεις γνώμη! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση