Marshallist Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Παιδια ξερεται μηπως που μπορω να βρω κατι τετοιο στην Θεσσαλονικη??? http://www.gearslutz.com/board/attachments/geekslutz-forum/147300d1260177981-really-dumb-question-about-those-panel-lights-jewelblue.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Αν ήσουν Βόλο,έχω ένα.... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marshallist Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 an den vrw tha mou to steileis :P?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Αν θέλεις σου στέλνω και γω ένα! Αν, έχω κανένα μπλε.... Ειδικά, αν βάλεις μπλε ο ενισχυτής σου θα αποκτήσει πιο mellow γλυκό ήχο! :P Στον δικό μου έχω κατασταλάξει στο amber! Προσθέτει λίγο γρέζι που μ'αρέσει! ;D Και μην ξεχνάς, ΟΧΙ greeklish! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marshallist Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Χιλια συγνωμη για τα γκρικλισ. απο βιασυνη μου ξεφυγε :) παιδια σοβαρα αν σας περισσευει κανενα και θελετε στειλτε μου και πληρωνω εγω φυσικα :) μεταφορικα και κερναω και μια μπυρα :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Εχω μπλε και μωβ Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Marshallist Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Εχω μπλε και μωβ Θα μπορουσες να μου στειλεις απο τα δυο αυτο που θες λιγοτερο :)??? Εμενα και τα δυο μου κανουν! Μεταφορικα ολα δικα μου φυσικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myster_maze Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Μια χαρά την έβγαλες! Ο Βόλος είναι και πιο κοντά από Αθήνα, για να κεράσεις την μπύρα! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Δε σε ξέχασα..... απλά με τις απεργίες στις Τράπεζες... δεν πάτησα στη δουλειά. Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση