Goatbarber Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Εχει ξανασυζητηθει αυτο που θα πω, αλλα δεν μπορουσα να βρω το θεμα (δεν εχω και ευχερια χρονου)...... Τι θα λεγαται τελικα να ανοιξουμε ενα Hub στο DC++ το οποιο: 1) θα ονομαζεται Noizless (= Αθόρηβος) 2) θα ειναι ανοιχτο σε ολους τους χρηστες (και εκτος νοιζ, απλα αυτοι του νοιζ να εχουμε ως ψευδωνυμα στο DC++ αυτα που εχουμε και στο νοιζ) 3) θα φτιαχθει "μεταξυ μας" χωρις να μπλεκεται νομικα το νοιζ, ουτως η αλλως νοιζλες θα λεγεται το χαμπ για να μην υπαρχει προβλημα 4) καποιος "κομπιουτερας" θα αναλαβει να ειναι αρχηγος του χαμπ για τους κανονες και τα σχετικα Με σκοπο να ανταλλασουμε οτι ειδους αρχεια εχει ο καθενας..(εκτος των πορνο :lol: :lol: :lol: ζημιαρη αντουαν :lol: :lol: ) "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steve Lado Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Τι θα λεγαται τελικα να ανοιξουμε ενα Hub στο DC++ το οποιο Βασικα οχι τι θα λεγαμε.. :D ...ολοι ΝΑΙ θα λεγαμε αλλα το θεμα ειναι τι θα πει ο....... :roll: ξερετε τωρα... :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Με σκοπο να ανταλλασουμε οτι ειδους αρχεια εχει ο καθενας..(εκτος των πορνο :lol: :lol: :lol: ζημιαρη αντουαν :lol: :lol: ) Βασανακι μου..Goatbarber :D :D ....αν δεις τι εχω σιγουρα θα αλλαξεις γνωμη....ατακτο αγορι εσυ... :D :D :D :D Just kidding guys........(και καλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιανουαρίου 2006 ο μονος που λειπει ειναι ενας web-μαστορας για να το στησει... :lol: :lol: κατα τα αλλα....εχω και εγω μια σιγουρια πως ολοι θα το εχουμε μονιμα ανοιχτο :lol: :lol: (ελα antouan......δωσε πραμααααααα :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Ναι ρε παιδιά κορυφαίο θα ήταν..... Εκτός απο όλα τα άλλα δεν θα φοβόμαστε και για ιούς γιατι πάνω-κάτω γνωριζόμαστε..... Ξέρετε εσύς κανέναν που να μπορύσε να κάνει όλα αυτά που χρειάζονται για το hub ??? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Θα το τσεκάρω εγω σήμερα το βράδυ να δω τι γίνετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Λοιπόν...... Θέλει εναν server. Θυσιάζει κανείς τον υπολογιστή του γι'αυτή τη δουλειά? :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 τι υπολογιστής απαιτήται; minimum system requirements? https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kourosava Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 παιδιά ξεχάστε το ! πολύ μπέρδεμα η υπόθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liagas_666 Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2006 ..ανοίξτε κανένα καναλάκι στο irc προς το παρόν και αργότερα το βλέπετε για dc++ :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση