ValteR Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 ενταξει μας εχει πει οτι μπλουζα δεν προκειται να βαλεις.... κανε μια χαρη και μη βαζεις μπουκια στο στομα για καμια 10αρια μερες να ερθεις ν ρεψεις γιατι η μουσικη σου με το θεαμα που προσφερεις δεν κολλανε... στην ουσια τωρα... Ωραιο παιξιμο αδερφε. μπορεις κ τα υπολοιπα λικς μη βαριεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 ενταξει μας εχει πει οτι μπλουζα δεν προκειται να βαλεις.... κανε μια χαρη και μη βαζεις μπουκια στο στομα για καμια 10αρια μερες να ερθεις ν ρεψεις γιατι η μουσικη σου με το θεαμα που προσφερεις δεν κολλανε... στην ουσια τωρα... Ωραιο παιξιμο αδερφε. μπορεις κ τα υπολοιπα λικς μη βαριεσαι. τα χουν αυτα οι κιθαριστες...για τους πληκτραδες..δεν πολυ χρειαζεται.. 8) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 ενταξει μας εχει πει οτι μπλουζα δεν προκειται να βαλεις.... κανε μια χαρη και μη βαζεις μπουκια στο στομα για καμια 10αρια μερες να ερθεις ν ρεψεις γιατι η μουσικη σου με το θεαμα που προσφερεις δεν κολλανε... στην ουσια τωρα... Ωραιο παιξιμο αδερφε. μπορεις κ τα υπολοιπα λικς μη βαριεσαι. ρε δεν εχετε γουστο στους αντρες....εαν ο αντρας δεν εχει λιγο ξυγκακι δεν εχει γλυκα.......ασε που με συγκρινεις με τον BECK που ειναι σαν οδοντογλυφιδα........ εξ'αλλου τωρα που θα πεσει πεινα να δω τι θα κανετε ολοι εσεις οι λεπτοι....εμεις εχουμε να καψουμε πραγμα........... :P Για τα υπολοιπα licks εχεις δικιο απλα ειμαι σε περιοδο βαρεμαρας και δεν στρωνω κ@λο κατω να βγαλω θεματα.......οσο για τον αυτοσχεδιασμο ...το εχω δηλωσει πολλες φορες......τα χανω ,δεν εχω ιδεες.....μου λειπουν πολλα πραγματα για να παιξω κατι ομορφο σε αυτοσχεδιαστικο παιξιμο.....μιλαμε ομως να μην το εχω ετοιμασει απο πριν ...να το παιζω εκεινη την ωρα.Δυστυχως οι αδυναμιες και οι ατελειες....ειναι ακριβως σε αυτον τον τομεα......κατι που θα ηθελα να βελτιωσω...αλλα δεν βλεπω φως :'( RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Ιgnatios αγόρι μου, μην τους ακούς...απλά το "λάθος" σου είναι ότι ανέβασες κομμάτι του Jeff που στα 65 του είναι στυλάκι. Παίξε ένα του Gary Moore και κανένας δεν θα πεί τίποτα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Ιgnatios αγόρι μου, μην τους ακούς...απλά το "λάθος" σου είναι ότι ανέβασες κομμάτι του Jeff που στα 65 του είναι στυλάκι. Παίξε ένα του Gary Moore και κανένας δεν θα πεί τίποτα... οχι και τιποτα...+100000 θα παρει ο Ιγνατιος που ειναι φραπα δερμα τσιτα! ο Μουρ...μου θυμιζε σνιτσελ φρεσκο χτυπημενο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Ιgnatios αγόρι μου, μην τους ακούς...απλά το "λάθος" σου είναι ότι ανέβασες κομμάτι του Jeff που στα 65 του είναι στυλάκι. Παίξε ένα του Gary Moore και κανένας δεν θα πεί τίποτα... ;D ;D ;D ;D ;D το επομενο θα ειναι απο αυτον ......να δω τι θα πειτε....αν και ξερω απο τωρα.....θα πειτε οτι ειμαι πολυ απρος και οτι πρεπει να μαυρισω........... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dvat Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 ....μια οπτικοακουστική πανδαισία.... ;D ;D ;D :P Μια χαρά Ignantios!!! Αλλά την άλλη φορά , σου έχω καλύτερη πρόταση από B.B King..... John Hiland άσε που είναι τρελή παιχτούρα... Όχι άλλα μινόρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 www.youtube.com/watch?v=nZqhCYO2s6s&feature=PlayList&p=BF21E4F2DF6C5F9D&playnext_from=PL&index=0&playnext=1[/url] άσε που είναι τρελή παιχτούρα... εμεις οι χοντροι ειμαστε παιχτες τελικα............. ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Είναι αυτό που λένε "όποιος έχει καλό υπόστεγο έχει κ καλό εργαλείο" ;D ;D ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Είναι αυτό που λένε "όποιος έχει καλό υπόστεγο έχει κ καλό εργαλείο" ;D ;D ;D μετρησες!!!!!!!! ;D ;D ;D ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση