ignantios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 ενταξει κραξτε ........ειχα καιρο να ανεβασω κατι και μπριζωθηκα.......... :P http://www.youtube.com/user/BOUZOUKISIGNIS#p/u/0/M2RBXRRcT1s rp500,fender american deluxe ,seymour duncan tb-5 ,hot rod deluxe.......ευτυχως που δεν εχει πεθανει ο BECK γιατι θα τριζανε τα κοκκαλα του......... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 φίλε έμενα μου άρεσε και ο ήχος (και είναι και από mobile)και το ύφος σου! Μονό κανε καμιά δίαιτα ;D...εγώ ξεκινάω απο Δευτέρα ;D Για πες τι pickups φοράς εντιτ: seymour duncan tb-5....τώρα το είδα http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 φίλε έμενα μου άρεσε και ο ήχος (και είναι και από mobile)και το ύφος σου! Μονό κανε καμιά δίαιτα ;D...εγώ ξεκινάω απο Δευτέρα ;D Για πες τι pickups φοράς δευτερος που μου λεει για διαιτα...................αρα ειναι αληθεια αυτο που μου λενε αλλοι 500 καθε μερα...... ;D Φοραω εναν duncan custom TB-5 ο οποιος το εχω πει πολλες φορες και θα το πω αλλες τοσες,εχω δοκιμαεει σχεδον ολους τους dimarzio και πολλους duncan μαγνητη σαν τον tb-5 δεν εχω ακουσει......και μετα με ελαχιστη διαφορα ερχεται ο duncan custom 5 που ειναι λιγο πιο light........τον συνιστω ανεπιφυλακτα σε οποιον θελει μαγνητη με παπακια.Επανω φοραω εναν dimarzio pro track αλλα δεν μου αρεσει και θα φυγει....και στη μεση εναν fast track-1 ο οποιος ειναι και αυτος πολυ καλος.Απλα στην θεση neck ειχα διαφορα εντασης με τον bridge και τον εβαλα middle...αλλιως για neck ειναι ταμαμ..... Ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια..να εισαι καλα ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Τι γινεται ρε παιδια....ολοι για διαιτα ειμαστε ??? Φιλος εγω σταθηκα στον ηχο.....πολυ μου αρεσε....για τα παιξιματα τα εχουμε πει κατα καιρους ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 πολυ gain για τα γουστα μου(αλλα οχι κακο Gain ;) ) μεχρι εκει που το παιζεις ιδιο το κοματι παει καλα μετα που αρχιζει ο αυτοσχεδιασμος χανει ligo σε ιδεες κ στo bend εισαι λιγο ξεκουρδιστος(03:27). κατσε ρε κ βγαλε το Lick που παιζει ο Beck στο 03:55 μην βαριεσε ;D A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 μου αρεσει! μπραβο Ιγνατιε ;)..ο πληκτρας δεν μου αρεσε στο τρακ δεν σε βοηθαει για περισσοτερο συναισθημα.(εσυ μου πες πως μ'αγαπας?....υπαρχει κι αυτο στην λιστα?...οφφτοπικ.. :o) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Όπως είδες έπεσα μέσα σ'ολα. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 στo bend εισαι λιγο ξεκουρδιστος(03:27). Θα συμφωνήσω! Κ ναι ο αυτοσχεδιασμός ήθελε λίγο "ψάξιμο" παραπάνω αλλά κανένα πρόβλημα μπορείς να το ξαναγράψεις όταν βρείς κάποιο θέμα ;) Κατα τα άλλα παιχταράς!!! ;D http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 παιδια ευχαριστω πολυ ολους σας.......για το gain εχετ δικιο ητανε αρκετο .....απλα εμενα μου αρεσει πολυ αυτος ο ηχος που εχω φτιαξει και παρασυρομαι και τον κολλαω παντου....πιστευω και εγω με λιγοτερο gain θα ητανε καλυτερο. ::).... φιλε bluezlick...εχεις δικιο σε καποια bends εχει ενα θεμα........απο την μια ειναι η αμφιβολια η δικη μου και η οχι τοσο καλη τεχνικη και απο την αλλη ειναι το προβλημα της american deluxe μου που σε μεγαλα bends και γενικα σε τρεμολο μολις χρησιμοποιηθει η κιθαρα ξεκουρδιζεται..........δυστυχως δεν ξερω τι φταει αλλα μετα απο καθε κομματι η κιθαρα ειναι αλλου για αλλου....... ευχαριστω παντως για τις παρατηρησεις ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 (εσυ μου πες πως μ'αγαπας?....υπαρχει κι αυτο στην λιστα?...οφφτοπικ.. :o) ε μερικες φορες παιζμε και καμια διαφορετικη νοτα να σπασει η μονοτονια.... ;D RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση