Nestoras Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Ωραίο με άρεσε κ εμένα..σκέτη βόμβα! 8) = 4 W.D.? InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 WD40 ? Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 WD40 ? 40+ InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Ποοο είσαι μέσα στο μυαλό μου αυτό ακριβώς εννοούσα ;D ;D ;D Τι μανιτάρι είναι αυτό μαγικό ή πυρηνικό ? ;) http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Ποοο είσαι μέσα στο μυαλό μου αυτό ακριβώς εννοούσα ;D ;D ;D Τι μανιτάρι είναι αυτό μαγικό ή πυρηνικό ? ;) ατομικο..σε συσκευασια γιγας! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
distortion Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Είστε αρκουδαίηδες,αλίπαστοι και οι 40 κι η βεντέ μαζί. ;D (Δώστε raw στο λαό!) http://smart.noiz.gr/details.php?id=148367 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Είστε αρκουδαίηδες,αλίπαστοι και οι 40 κι η βεντέ μαζί. ;D (Δώστε raw στο λαό!) Άμα πω ότι κατάλαβα θα πω ψέμματα. ::) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Οι γραφές του Παύλου θέλουν τον χρόνο τους για να αναδείξουν το μπουκέ τους. Χόνεστλυ. Λοιπον, πρέπει να διευθετηθεί μια ομαδική ζωντανή παρουσία. Πριν το τέλος εποχής. ;) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 εχω 2 στα 2..που δεν καταλαβινω..πρωτα η παραθεση του Νεστορα..τωρα ο Κωστας... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Πριν το τέλος εποχής. ;) Δηλ. πριν τη 1η Ιουλίου? http://www.capital.gr/News.asp?id=958215 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση