giannis Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Ένα νυχτερινό μικρό ντεμάκι, το μπίμπ μπίμπ είναι ηχογραφημένο απο τον ασύρματο μου ;D ίσως σπαστικό,, το εμλπουτίζω σιγά σιγά. ανεβάζω μια ιδέα,ελπίζω να σας αρέσει. :) nyxterino.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostis-DMA Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 ωραίο κομμάτι! όλα τα λεφτά το μπίμπ μπίμπ :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2010 Έξυπνη ιδέα αυτό το μπιπ-μπιπ ;) Το έχεις πολύ με αυτού του είδους τις απόπειρες βλέπω :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
giannis Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Μου άρεσε ο ήχος του :) Γενικά το έχω,ακούω πολύ Jarre :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 μετα το πρωτο λεπτο..με πηγε και στον Βαγγελη Παπαθανασιου.... το beep...ευτυχως δεν ηταν θεση αρση..θα με πηγαινε σε καρδιακο παλμογραφο... ημιτελες...εχεις πολυ δουλεια πανω σε αυτο το μοτιβο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2010 ωραιο ειναι καλη συνεχεια σε οτι κανεις ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση