yann Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 βγαλε μια φωτογραφια οπως η τελευταια αλλα οχι απο την πλευρα των χορδων αλλα απο την πλευρα των side dots ;) 8) 8) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 τελικα΄η κιθάρα έφυγε για Παναγιώτη Λαμπή.(Art of wood).Θα τριφτεί η ταστιέρα όσο παίρνει ώστε να μην φύγουν τα inlays ,αλλαγή τάστα,και πολύ πιθανόν αλλαγή radius.Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη γιατί έχω δεί δουλειές του σε κιθάρες μου αλλά και σε ;)άλλων και του βγάζω το καπέλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 τελικα΄η κιθάρα έφυγε για Παναγιώτη Λαμπή.(Art of wood).Θα τριφτεί η ταστιέρα όσο παίρνει ώστε να μην φύγουν τα inlays ,αλλαγή τάστα,και πολύ πιθανόν αλλαγή radius.Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη γιατί έχω δεί δουλειές του σε κιθάρες μου αλλά και σε ;)άλλων και του βγάζω το καπέλο. Η κιθάρα νομίζω ότι αξίζει να φτιαχτεί γιατί έχει ήχο που γουστάρω Ρ-90( old school) και είναι και χειροποίητη.Η κιθάρα είναι φτιαγμένη ολόκληρη απο 1 μαδέρι μαόνι .(μονοκόμματη).Μόλις φτιαχτεί θα βάλω φωτογραφίες. Εδώ είναι ένα δείγμα απο τον ήχο της όταν ακόμα είχε το προβληματάκι με τη ταστιέρα. Στο video παίζω σε ενα Marshall dsl με 2 tubescreamers ταυτόχρονα.O ήχος απο το βίντεο δεν είναι τέλειος αλλά μια γεύση απο τον ήχο της κιθάρας μπορείτε να πάρετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 τελικα΄η κιθάρα έφυγε για Παναγιώτη Λαμπή.(Art of wood).Θα τριφτεί η ταστιέρα όσο παίρνει ώστε να μην φύγουν τα inlays ,αλλαγή τάστα,και πολύ πιθανόν αλλαγή radius.Του έχω τυφλή εμπιστοσύνη γιατί έχω δεί δουλειές του σε κιθάρες μου αλλά και σε ;)άλλων και του βγάζω το καπέλο. Οτι σοφοτερο μπορουσες να κανεις... ;) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση