dr.peters Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 γιουχουουουου! ;D ;D απο σημερα εχω στα χερια μου τον νεο δισκο του παυλου παυλιδη! και τον ακουω οσο δουλευω σκληραστο γραφειο! εκ πρωτης ακροασεως ειναι πολυ πολυ καλος! εχει πολλα απο τα κομματια που παιζει τα τελευταια δυο χρονια στις συναυλιες του! :) να και ενα προμο βιντεακι (για μενα το χειροτερο κομματι του δισκου) η γνωμη μου ειναι πως ειναι πολυ αξιολογη δουλεια και στο ιδιο επιπεδο με τις τελευταιες του! σιγουρα οι φαν θα ικανοποιηθουν! :) και οπως μου πε και ενας φιλος που τον εχει στα χερια του εδω και μερικες μερες, ''πλοια, καλοκαιρια, πουλια, σκυλια, γρυλιες, παραξενες κυριες, ξενοι, ολοι ειναι εκει!'' ;D ;D ;D πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 να και το τρακλιστ μπας και ενδιαφερεται κανενας! :) 01. Αυτό 02. Η ανάμνηση της ευτυχίας 03. Όμορφη μέρα 04. Λίγο πριν 05. Λευκή καταιγίδα 06. Όλα όσα αγάπησα 07. Μηχανή 08. Radio Lollipop 09. Αντικαταπληκτικά 10. Πέλαγος 11. Σε Ζωγράφισα 12. Το Ποδήλατο 13. Νοσφεράτου 14. Περιμένω πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 και οπως μου πε και ενας φιλος που τον εχει στα χερια του εδω και μερικες μερες, ''πλοια, καλοκαιρια, σκυλια, γρυλιες, παραξενες κυριες, ξενοι, ολοι ειναι εκει!'' ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Σιγά που δεν θα ήταν! :) http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 To cd το αγορασα και εγω και προσωπικα δεν ευχαριστηθηκα οπως περιμενα με τον νεο δισκο του παυλιδη,πολυ απλος γενικα καποιες φορες αρκετα ανοιαρος,(αν συγκρινω το ''αφου λοιπον ξεχαστηκα'' με αυτον εδω σιγουρα ο καινουργιος δεν πιανει μια, και ας λειτουργουν σχεδον στο ιδιο μοτιβο ηρεμιας) λειπει κατι, γενικα δεν εχει νευρο (βλεπε δευτερο δισκο ''αλλη μια μερα''),βεβαια εχει ωραιο στιχο και παλι αλλα παντα θελω το κατι παραπανω,προς το παρον χαιρομαι τις πεμπτες με τις εμφανισεις του στον Σταυρο Του Νοτου,ακουω καλυτερα τα καινουργια του κοματια Live ,παρα σπιτι μου.. απο ολη την ''κριτικη'' εξαιρειται το Radio Lollipop 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blacknwhite Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Αντικαταπληκτικα φιλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dr.peters Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 φιλε μαυροασπρε, και μενα αυτο ειναι το ενα απο τα δυο αγαπημενα μου κομματια απο τον δισκο! :) πανελιστας και ανταρτομαχητης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickpulse Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Μέγας ποιητής, ταξιδιάρικος και συγκινητικός ο στίχος,έχω να τον ακούσω απο τα ξύλινα σπαθιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariossen Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2010 Μέγας ποιητής, ταξιδιάρικος και συγκινητικός ο στίχος,έχω να τον ακούσω απο τα ξύλινα σπαθιά. Νιckpulse δε σε είχα για τέτοιον!!! ;D ;) Ωραίος ο Παυλίδης και ακόμα καλύτερος στα live... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση