Προς το περιεχόμενο

Sony Vaio για "μουσική" χρήση

ikon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν θες οπωσδήποτε laptop

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Apple-Macbook-Pro-M%CE%B2990Gr-A-APCMBMBPRNH1.htm

Και σου μένουν και 400€.

Αν θες μου τα δίνεις για την φοβερή πρόταση που σου έκανα. :)

Εγώ στη θέση σου θα έπερνα ένα iMac πάντως αν δεν με απασχολούσε το θέμα της φορτικότητας.

Greg Howe scares me..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

μενει να πεισεις και τον Jasemeister!

και τοτε θα κλεισεις σαν ιντερνετικος προβοκατορας! :P

Αυτός?....'Εχει ηδη παραγγείλει το IPad!!!!

Φίλε ikon, γιατί νομίζεις ότι χρειάζεσαι laptop? Kανένα laptop (είτε Mac είτε Pc)

δεν είναι καλύτερο από ένα destop. Τώρα, εάν πραγματικά χρειάζεσαι laptop για επαγγελματική χρήση, αναγκαστικά θα πάρεις το πιό "βαρύ" και ακριβό για να πλησιάσεις (ίσως) τις επιδόσεις των destop.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Φίλε ikon, το πόσα λεφτά θα δώσεις είναι δικό σου θέμα!

Απλά 2 παρατηρήσεις:

- μπαίνεις σε τιμολογιακά "χωράφια" macbook pro και μάλιστα όχι starting level

- ενώ θέλεις το μηχάνημα κυρίως για μουσική χρήση, δίνεις (αρκετά) χρήματα για Full HD οθόνη (ΟΚ, η υψηλή ανάλυση βοηθάει τις εργασίες μουσικής παραγωγής, αλλά δεν είναι απαραίτητη), Blu-Ray Writer (!!) και ακριβή κάρτα γραφικών! Το μηχάνημα αυτό μάλλον απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με imaging και video εργασίες, παρά σε μουσικούς!

Αυτός?....'Εχει ηδη παραγγείλει το IPad!!!!

Φίλε ikon, γιατί νομίζεις ότι χρειάζεσαι laptop? Kανένα laptop (είτε Mac είτε Pc)

δεν είναι καλύτερο από ένα destop. Τώρα, εάν πραγματικά χρειάζεσαι laptop για επαγγελματική χρήση, αναγκαστικά θα πάρεις το πιό "βαρύ" και ακριβό για να πλησιάσεις (ίσως) τις επιδόσεις των destop.

iPad?Στον Υμηττό θα έβρισκε πιο οικονομικές λύσεις. ;D

ipadvsstone550x366.jpg

Πάντως ένα macbook pro είναι καλύτερο λειτουργικά πάντα απο οποιοδήποτε pc desktop. :P

Greg Howe scares me..

Παιδια δεν το εχω αποφασίσει ακόμα... απλά είδα ότι αυτό έχει τα πάντα

πολύ μνημη

καλο επεξεργαστη

και όλες τις θύρες που θα μπορούσα να χρειαστώ..

ότι είναι ακριβό είναι...

Κοιτάς ΛΑΘΟΣ πράγματα. Θες να σου δώσω το δικό μου, της σειράς AW-VGN με 18,4 ιντσών οθόνη, με Windows7, 4 GB RAM, SSD δίσκο, SATA δίσκο στις 7200, NVidia 9600Μ k.l.p?

500 ευρώ.

Γιατί για το μόνο που θα το χρησιμοποιήσεις, θα είναι για DVD και κανένα mp3 στο media player και πάλι θα έχεις πρόβλημα. Και κυριολεκτώ.

Πείτε μου κάτι αν ξέρετε...

Αν στο macbook pro(15') βάλω έναν εξωτερικό σκληρό FW800 (για να εχω τα samples του sampler) και μετά σε αυτόν τον σκληρό συνδέσω μια firewire audio card θα παίζει αυτό το πράγμα?

Κοιτάς ΛΑΘΟΣ πράγματα. Θες να σου δώσω το δικό μου, της σειράς AW-VGN με 18,4 ιντσών οθόνη, με Windows7, 4 GB RAM, SSD δίσκο, SATA δίσκο στις 7200, NVidia 9600Μ k.l.p?

500 ευρώ.

Γιατί για το μόνο που θα το χρησιμοποιήσεις, θα είναι για DVD και κανένα mp3 στο media player και πάλι θα έχεις πρόβλημα. Και κυριολεκτώ.

Τόσο χάλια ε;

Το δικό σου τι είναι αν επιτρέπεται;

Πείτε μου κάτι αν ξέρετε...

Αν στο macbook pro(15') βάλω έναν εξωτερικό σκληρό FW800 (για να εχω τα samples του sampler) και μετά σε αυτόν τον σκληρό συνδέσω μια firewire audio card θα παίζει αυτό το πράγμα?

Ναι...αλλά επιμένω, γιατί πρέπει να πάρεις laptop όταν πρέπει να κουβαλάς όλα αυτά?

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Τόσο χάλια ε;

Το δικό σου τι είναι αν επιτρέπεται;

Sony Vaio, φυσικά.

Μην ψαρώνετε από δίσκους, επεξεργαστές κ.λ.π. Μπορεί να γράψω ένα μικρό αρθράκι περί του θέματος γιατί δεν είναι αστεία τα πράγματα εκτός αν έχετε λεφτά για πέταμα.

Επίσης, άχρηστα είναι και τα περισσότερα Acer. Τελείως μούφα για μουσικές παραγωγές. Ειδικά με Windows 7.

• Guru
Ειδικά με Windows 7.

Aπλά να τσεκάρω γιατί τα win 7 Ultimate 64-bit τρέχουν καταπληκτικά σε έμενα (σε Desktop όμως). Φαντάζομαι ότι εννοείς πάνω σε laptop, εεε;

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου