Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Τα ζητούμενα specs -Πολυκάναλη ηχογράφηση.Θέλω άνετα να μπορεί να ηχογραφηθεί ταυτόχρονα ένα rhythm section που θα αποτελείται από drums, ηλ.κιθάρα, μπάσο.Βέβαια καταλαβαίνω ότι αυτό εξαρτάται κατά πολύ από το πόσα mic θα έχει το drum set.Προς το παρόν μόνο και μόνο ότι θα γίνει αυτό φαντάζει αρκετά μακρινό. Έτσι νομίζω ότι χρειάζομαι περίπου 8 κανάλια.Δε θα έλεγα όχι για περισσότερα.Όχι όμως λιγότερα.Αλλά αν είναι αυτό να επηρεάσει το επόμενο spec, τότε θα το σκεφτώ.Καλύτερα 6 ποιοτικά παρά 12 που θα έχουν χειρότερη ποιότητα από το pod μου, ας πούμε. -Πολύ καλή ποιότητα στον ήχο.Θα προτιμούσα να δουλεύει 24/192. -Να μην χρειάζομαι τίποτα άλλο από προενισχυτές, κονσόλες κλπ για να κάνω ηχογράφηση. -Είχα αποφασίσει να διαθέσω 2000 ευρώ για κάρτα+μουσικό pc+all round mic με κλήση περισσότερο προς ηχογράφηση οργάνων παρά φωνής. Δηλαδή μπορώ να διαθέσω μέχρι 1000 ευρώ πάνω-κάτω.Βασικά πιο πολύ κάτω. -Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για να αποδίδει ορχηστρικά samples… Θέλω να πω αυτό δεν είναι θέμα του pc? Τί έχω βρει μέχρι τώρα?Τίποτα.Χαζεύω σελίδες όπως αυτή http://www.thomann.de/gr/cat_PG_2.html?gf=firewire_audio_interfaces&oa=prd Απλά σκέφτομαι ότι αν πάρω ταυτόχρονα κάρτα+pc θα μου πέσουν πολλά.Καλύτερα ένα-ένα να τα μαθαίνω καλά πως δουλεύουν.Επίσης έτσι θα αρχίσω να βλέπω και τι πραγματικές απαιτήσεις έχω από υπολογιστική ισχύ κάνοντας system monitoring. Ευχαριστώ Edit Ξέχασα να αναφέρω ότι πρέπει να είναι συμβατή με win7 64bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Εγώ προτείνω αυτή http://www.thomann.de/gr/tascam_us1641.htm Έχει υψηλής ποιότητας προενισχυτές, XLR με χωρισμένα ανά 4 κανάλια το phantom power, 2 ΗΙ-Ζ εισοόδους, Line εισόδους, MIDI I/O, SPDIF I/O, αθόρυβο δαχτυλοειδή εσωτερικό μετασχηματιστή και τέλος πολύ σημαντικό, έχεις όλα τα control knobs μπροστά και δεν χρειάζεται να μπαινοβγαίνεις σε παράθυρα-κονσόλες. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Εγώ προτείνω αυτή http://www.thomann.de/gr/tascam_us1641.htm Έχει υψηλής ποιότητας προενισχυτές, XLR με χωρισμένα ανά 4 κανάλια το phantom power, 2 ΗΙ-Ζ εισοόδους, Line εισόδους, MIDI I/O, SPDIF I/O, αθόρυβο δαχτυλοειδή εσωτερικό μετασχηματιστή και τέλος πολύ σημαντικό, έχεις όλα τα control knobs μπροστά και δεν χρειάζεται να μπαινοβγαίνεις σε παράθυρα-κονσόλες. Τσέκαρα το site και από ό,τι είδα δεν έχει 64bit win7 drivers.Καμία άλλη πρόταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Τσέκαρα το site και από ό,τι είδα δεν έχει 64bit win7 drivers.Καμία άλλη πρόταση? κι εγω ενδιαφερομαι για την εν λογω καρτα. Περιμενω λιγο καιρο,δεν μπορει να μην βγαλουν το νεο update. Εχουν ηδη mail μου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos Mendrinos Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Καλημέρα, Αυτή βγήκε πριν λίγους μήνες οπότε πρέπει να είναι συμβατή με τα windows που θέλεις. http://www.thomann.de/gr/phonic_firefly_808_u.htm www.greekmacuser.gr - www.logicstudio.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Από όσο έχω τσεκάρει η κάρτα που έχω βρει με το μεγαλύτερο compatibility είναι η Rme Fireface. http://www.thomann.de/gr/rme_fireface_400.htm Τί λέει όμως σαν κάρτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotriani Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 τσεκαρε αυτό και αμα ειναι να παρεις κατι στα 400-500 ευρω δες αυτο και ασε τα phonic και τα "ότι να ναι" tascam κτλ κτλ! σορρυ guys, αλλα δεν ειναι σοβαρες προτασεις σε εναν ανθρωπο που ζηταει κατι στα 1000 και 2000 μαζι πισι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κ.Σταμάτης Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Όντως έχω σκοπό να δώσω ένα σεβαστό ποσό.Παρόλα αυτά η Fireface 800 είναι overkill και δεν την αντέχω οικονομικά.Η focusrite όμως που προτείνεις μου άρεσε πάρα πολύ.Πολύ καλή τιμή, drivers, τα inputs που χρειάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotriani Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 η focusrite φιλε τα σπαει! δες τα specs αυτη θα ναι και η επομενη καρτα μου! το dsp και το routing της με εψησαν πιο πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2010 Την Saffire Pro 40 την προτείνω κι εγώ ανεπιφύλακτα. Την έχω ήδη πάνω από ένα χρόνο και την έχω δουλέψει σε όλα τα λειτουργικά που είχα μέχρι τώρα. Και εννοείται ότι τώρα πλέον δουλεύω σε Windows 7 Ultimate 64-bit. Απροβλημάτιστη λειτουργία, σταθερός driver, κανένα πρόβλημα πραγματικά, υπέροχος ήχος. Απόλυτα ευχαριστημένος. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι σε αυτά τα χρήματα είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή. Αν βέβαια μπορείς να διαθέσεις παραπάνω χρήματα, πάρε την Liquid Saffire 54, με ακόμα περισσότερες δυνατότητες (π.χ. ποιότητα 24/192) και ακόμα περισσότερες επιλογές συνδέσεων. Εννοείται ότι και οι δύο διαθέτουν συνδέσεις ADAT I/O, στις οποίες μπορείς να συνδέσεις έναν AD/DA converter (π.χ. σαν αυτό) ώστε να αυξήσεις ακόμα περισσότερο τον αριθμό των καναλιών που θα ηχογραφείς ταυτόχρονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση