audiokostas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Δεν γνωρίζω αν έχει ξανανοιχτεί το θέμα αλλά μια πρόχειρη αναζήτηση, δεν μου έδειξε κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά το ανοίγω και μου λέτε .... Αφού επέλεξα λοιπόν την κεφαλή (Eden NA-320) ψάχνω πλέον για την καμπίνα. Για τις πρόβες και το περιστασιακό κλαμπάκι... Πρέπει να είναι 2Χ10, φθηνή, κατά προτίμηση ελαφριά, δεν με καίει να μην έχει τουίτερ αλλά αν έχει πρέπει να έχει και pad (ή να αποσυνδέεται στην χειρότερη). Ported και closed ευπρόσδεκτες καθότι δεν έχω low b για να με ενδιαφέρει το κουρδισμα του reflex. Τα ohm καλό θα ήταν να είναι 8 για την περίπτωση πρόσθεσης άλλης καμπίνας αλλά και τα 4 δεν θα με χάλαγαν. Δυστυχώς αυτές που μπορρεί να ακούσει κανείς (όταν τον αφήνουν) στην Αθήνα είναι λίγες και οι μισές πολύ ακριβές. Ενα πρόχειρο shortlist που έχω είναι το παρακάτω (από την ακριβότερη προς την φθηνότερη). Θέλω απόψεις .... και τις θέλω ΤΩΡΑ γιατί πρέπει να αποφασίσω πάραυτα. Α) AMPEG SVT-210AV Β) Eden Nemesis N210RS Γ) GALLIEN KRUEGER BACKLINE 210BLX-II Αναμένω εναγωνίως ......... Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOB10LAMIA Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Η ταπεινη μου γνωμη ειναι αν παρεις κατι παρε κατι Top. Ψαξε τις BERGANTINO καμπινες και ισως καταλαβεις τι λεω! Να'σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Καλημερα φιλε...εγω θα ηθελα να σου προτεινω τον Laney Rb7.ειναι combo και οχι με κεφαλη ομως εχει εξαιρετικη αποδοση και εχει και την δυνατοτητα να συνδεθει με καμπινα 15ιντζη...ειναι στα 300 w και εχει πολη καλη σχεση αποδοσης τιμης...Οσο να ναι μονο με 2 επι 10 σε περιοριζει σε συγκεκριμενα στυλ...σε ευχαριστω I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά φοβάμαι ότι δεν βοηθάτε. :-\ Δεν ζητάω ούτε combo ούτε παίρνω δάνειο για καμπίνα. ;D Και φίλτατε warwickplayer, αν και είμαι οπαδός των 15ιντσων, μάλλον είναι πιο περιοριστικές από τις 2Χ10. Δηλαδή κανείς δεν έχει άποψη; Οι μπασίστες κοιμούνται ή βαριούνται; Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Xristos_Bass Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Φίλε audiokostas δεν γνωριζω να σε συμβουλέψω για τις συγκεκριμένες καμπινες πως και αν ταιριαζουν με την Εden σου μα για τον σκοπο τον οποιο τις ζητας θα σου πω με βαση την εμπειρια που είχα. Εχω την Gallien Krueger 400RB IV και για ενα καιρο την ειχα συνδυάσει με μια Hartke XL 2x10 και εχω να πω οτι τα 10αρια στο στουντιο και στα live (σε μικρο χωρο) δεν κουνουσαν καθόλου, κι αν τσιμπουσα λιγο παραπανω την ενταση η τα μπασα ηταν σκετη απογοητευση, ισως επειδη εχουν αλουμινενιους κώνους. Για πολυ χαλαρες εντασεις στο στουντιο με εναν drummer που ξερει πως να παιζει και για το σπιτι για μενα ηταν σχεδον ικανοποιητικος ο ήχος. Την ιδια κεφαλη την εχω συνδυασει με μια καμπινα Mesa Boogie με 15αρι και σε στουντιο και σε live (σε μικρο και μεγαλο χωρο) και εριχνε τοιχους ;D! Ειχα τον ηχο που ήθελα. Αυτα απο την δικη μου πειρα. Τωρα ο καθενας εχει διαφορετικες προτιμισεις στον ηχο του οποτε ειναι κατι που καλυτερα δοκιμασεις για να κατασταλαξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KERMITT Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 http://www.thomann.de/gr/2x10_bass_cabinets.html λοιπον αν ειναι παρε την tc αλλα οπως ξερεις ηδη ο καθε ενισχυτης πεζει καλυτερα στην ιδια μαρκα καμπινας η καλυτερη για τα λεφτα της καμπινα ειναι η tc και η mark απο εκει και περα θα κανεις ανετα την δουλεια σου και με gk αν θες να μην δωσεις μπαμ λεφτα και να εισαι ευελικτος κανε την εξης λυση παρε 1χ12 για αρχη και μετα περνεις την 2χ10 ειχα δει μια aguilar στα 400 euro η GS itan στις αγγελιες αυτη ειναι κορυφαια καμπινα σκεψου το μην πας στα 2χ10 μετα απο το 15 θα σου φανει η αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Για δες εδω :http://www.thomann.de/gr/ashdown_mag210t.htm Καλύπτει vintage άλλα και μοντέρνα παιξίματα και η τιμή είναι μια χαρά Μπλουζίστικους χαιρετισμούς 8) rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 http://www.thomann.de/gr/warwick_wca_211_pro.htm Μαζεύω για να την χτυπήσω. 'Επαιζα καιρό σε ένα στούντιο και την έχω ερωτευθεί. Θα την προσθέσω στον combo ampeg μου που έχει 15άρι Θα σου πρότεινα να πάρεις και εσύ ένα 15άρι όμως μαζί με την 2χ10 http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Εχω την Gallien Krueger 400RB IV και για ενα καιρο την ειχα συνδυάσει με μια Hartke XL 2x10 και εχω να πω οτι τα 10αρια στο στουντιο και στα live (σε μικρο χωρο) δεν κουνουσαν καθόλου, κι αν τσιμπουσα λιγο παραπανω την ενταση η τα μπασα ηταν σκετη απογοητευση, ισως επειδη εχουν αλουμινενιους κώνους. Την ιδια κεφαλη την εχω συνδυασει με μια καμπινα Mesa Boogie με 15αρι και σε στουντιο και σε live (σε μικρο και μεγαλο χωρο) και εριχνε τοιχους ;D! Ειχα τον ηχο που ήθελα. Η 15άρα (έχω μία) δεν είναι ιδιαίτερα ευέλικτη για μικρούς χώρους όπως εκεί που κάνουμε πρόβα. Δεν μου αρέσει με τίποτα ο ήχος των αλουμινένιων. http://www.thomann.de/gr/2x10_bass_cabinets.html λοιπον αν ειναι παρε την tc Ωραία όντως, αλλά ακριβή. :-\ http://www.thomann.de/gr/warwick_wca_211_pro.htm Μαζεύω για να την χτυπήσω. 'Επαιζα καιρό σε ένα στούντιο και την έχω ερωτευθεί. Την είχα κλείσει τοπικά και φθηνά από τον αντιπρόσωπο εδώ. Όταν πήγα να την πάρω μου πε ότι δεν έχει άλλη ??? Δεν μου έδινε ούτε το demo γιατί "τι θα έχω να δείχνω". Και το επόμενο καράβι από την Κίνα ούτε καν έχει ξεκινήσει. >:( Δεν ήταν καθόλου κακή αλλά δεν με είχε ξετρελλάνει κιόλας (αν και μου άρεσε περισσότερο από την EBS !!!!! ). Ασε που νοιώθω και λίγο σπασμένος (θα μου πεις τι φταίει η καμπίνα) Για δες εδω :http://www.thomann.de/gr/ashdown_mag210t.htm Καλύπτει vintage άλλα και μοντέρνα παιξίματα και η τιμή είναι μια χαρά Την ξέρεις; Την έχω δει στον Θωμά αλλά δεν ξέρω ...... Αν και βαριά, είναι μέσα στο budget μου. Και δείχνει συμπαθής. Χαιρετισμούς και από εδώ. Ευχαριστώ παιδιά. Keep 'em coming. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Και φίλτατε warwickplayer, αν και είμαι οπαδός των 15ιντσων, μάλλον είναι πιο περιοριστικές από τις 2Χ10 Μαλλον δεν καταλαβες τι θελω να πω φιλε..εννοειτε οτι μια καμπινα 15 ιντζη ειναι πολυ περιοριστικη.αν ηθελες να επαιζες μονο ρεγκε θα ητανε οτι πρεπει...αλλα σχεδον ως εκει...εγω αυτο που σου προτεινα ειναι ενας κομπο ο οποιος παιρνει και εξτρα καμπινα 15αρα...οπως και να χει και οπως και να το κανεις ειτε με κεφαλη ειτε με κομπο παρε και μια 15αρα καμπινα γιατι τα 10ρακια δεν θα εχουν τα μπασα που βγαζει μια 15αρα...εκτος αν θες να παιζεις μονο φανκ I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση