dalla_vale Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Εξαρτάται. Κατά γενική ομολογία ναι είναι πιο εύκολα στη μεταφορά από τα ακουστικά. Γιατί σε προβληματίζει τόσο όμως η μεταφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 με απασχολει γιατι θελω να τα χω χειμωνα σπιτι και καλοκαιρια στο εξοχικο..αλλα αυτο μια φορα ειναι...το θεμα ειναι στο εξοχικο το καλοκαιρι οτι θελω να τα βγαζω εξω να παιζω στο κτημα να μην ενοχλω τα γεροντια μεσα οποτε αυτο με ανησυχει αν θα ειναι ευκολο το μεσα εξω χωρις την καταπονηση ολου του συστηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Η μεταφορά είναι αρκετά εύκολη, ειδικά αν έχεις πάρει θήκες γίνεται παιχνίδι. Αν όχι απλά πρόσεχε πως θα τα βάλεις στο αμάξι και είσαι κομπλέ. Σίγουρα ευκολότερη από τα ακουστικά. Τώρα για το μέσα-έξω, και αυτό δεν είναι τρελά δύσκολο, 2 άτομα σηκώνουν το rack πολύ εύκολα (ίσως και ένα, αλλά με τον "όγκο" που έχει δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι επιτυχής η μεταφορά :P ). Μην κολλάς πάντως σε θέματα όπως η μεταφορά ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Όταν ήμουν στην ηλικία σου,είχα ένα γνωστό καμιά 10ετία μεγαλύτερο που είχε ξεκινήσει κιθάρα.Κάθε φορά λοιπόν που βρισκόμαστε μου έλεγε για τις προόδους του,μέχρι που σταμάτησε να μιλά για το θέμα.Μπήκα λοιπόν στον πειρασμό και τον ρώτησα.Μου απαντά περίλυπος οτι τα παράτησε.Βρε γιατί? του λέω εγώ.Ε να μου λέει,όπως έπαιζα στο χωριό και έβαζα παραμόρφωση τρομάζαν οι κατσίκες και τα πρόβατα και σήκωναν το κεφάλι ψηλά,με συνέπεια να μη βοσκάνε!Με πήραν λοιπόν στο κυνήγι οι τσοπαναραίοι και σταμάτησα να παίζω. Οπότε και η εξοχή έχει τους περιορισμούς της...πιτσιρίκο και τους γονείς δεν τους αποκαλούμε γέρους,δεν είναι μαγκιά αυτό! Τώρα σε ότι αφορά τον προβληματισμό σου,να μην αγχώνεσαι καθόλου η μεταφορά των ηλεκτρονικών ντράμς είναι piece of cake.Μάλιστα δε, μεταφέρονται χωρίς να λύσεις τίποτα απλά διπλώνονται, όπως ακριβώς τα έχεις στημένα. ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 μαλιστα τοτε ισως να κατευθυνυθω προς αυτα...επισης οταν ειπα γεροντια δεν ενοουσα γονεις αλλα παπουδες-γιαγιαδες...αλλα δεν υπαρχει προβλημα εφοσον ειμαι εξω...δλδ με τα ηλεκτρικα και μεσα να με με τα ακουστικα παλι προβλημα δεν θα υπαρχει :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Melodic drummer Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Μπράβο λεβεντιά!Το παίρνω πίσω για τα γερόντια. Πρέπει όμως να υπολογίσεις και το κόστος ενος ηχείου,καθώς επίσης και την προμήθεια ελαστικών καλυμάτων για τις μπαγκέτες ώστε να μπορείς να παίζεις μέσα και σε ώρες κοινής ησυχίας φορώντας τα ακουστικά σου. ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnthemetal Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Κοιτα οσο γι το ηχειο θα παιζουν ειτε μεσα απο τον 15βατο μαρσαλ ειτε απο τον 50ρι λαμπατο ρανταλλ....αυτα τα ελαστικα καλυμματα υπαρχουν στο ντραμ στορ? η μηπως να τα παραγγειλω απο το thomann μαζι με τα ντραμς?....λεω να παρω κατι πολυ απλο κ φτηνο οπως αυτο: http://www.thomann.de/gr/millenium_hd100_starter_edrum_bundle.htm ειδα και καποια βιντεακια και μου φανηκε μικρο σε μεγεθος αρα πιανει λιγο χωρο και γενικως αρκετα καλο απ οσο μπορω να κρινω εγω βεβαια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dalla_vale Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 28 Απριλίου 2010 Σε διαστάσεις δε θα δεις τρελές διαφορές (εκτός και αν πάρεις κανένα roland-τέρας ;D ) Τώρα για την επιλογή του σετ, με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις αρκετά καλύτερο σετ πχ http://www.dv247.com/drums-and-percussion/alesis-dm6-starter-pack--68736 (όχι οτι φτάνει τα yamaha ή τα roland, αλλά από το milenium το θεωρώ καλύτερο) Έψαξα μπας και βρω το dm5 με surge πιάτα που πήρα στην ίδια περίπου τιμή πριν κανένα 6μηνο αλλά δεν το βρίσκω :( Και ήταν καλό deal. Πάντως όποιο ηλεκτρονικό κιτ και να πάρεις θα είναι καλύτερο από το drumpad που πρότεινες στην αρχή. Τσέκαρε και άλλα τόπικ που θα βρείς εδώ γύρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lampofgod Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 φίλε εμένα η άποψη μου είναι πως η πρώτη λύση δεν πρόκειται να σε βοηθήσει, ούτε καν για το κέφι σου. Αν προχωρήσεις σε αγορά ηλεκτρονικών drums χωρίς να θέλω να σε μπερδέψω παραπάνω πιστεύω πως αν έχεις την οικονομική δυνατότητα μέσα σε 1-2 μήνες να συγκεντρώσεις άλλα 200-300 ευρώ επιπλέον(μακάρι και παραπάνω :) ) κανε υπομονή και αγόρασε κατι ακριβότερο για απλά θα είναι πολύ καλύτερο κι έχω την εντύπωση πως δεν θα το μετανοιωσεις. Αν δεν μπορείς να μαζεψεις τοσα χρήματα τοτε οτι ηλεκτρονικά και να παρεις ειναι μια καλή αρχη για να παιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2010 Πιτσι πιτσι...αναπτυχθηκε το θεμα και οι αποψεις... για το Αlesis...ειμαι υπερ κι εγω ..και θα το βρεις και σε αγγελιες..google it. Ειναι πολυ καλη επενδυση για το αρχικο σταδιο.Και αναπτυσσεις και την αρχικη σου ιδεα οταν πρωτοποσταρες το θεμα σου. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση