Προς το περιεχόμενο

Kαλύτερο πρόγραμμα ηχογράφησης?

KOTS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ τα έχω τρέξει τα ProTools M-Powered. Δεν υπάρχει κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, εκτός από το ότι τα ProTools δεν έχουν freeze, το οποίο υποθέτω ότι θα διορθώσουν στην επόμενη έκδοση.

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 44
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Έχει δουλέψει κανένας σας protools και cubase (έχω ασχοληθεί μόνο με cubase)για να πει υπέρ και κατά του ενός έναντι του άλλου; Συνήθως ο καθένας προτείνει οτι δουλεύει.. και λογικό είναι βέβαια.. αλλά καλό είναι αν ξέρει κανένας να πεί τι κερδίζουμε και τι όχι απ'το καθένα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Το Audition της Adobe (πρώην Cool Edit) σε ποια κατηγορία προγραμμάτων ηχογράφησης θα το βάζατε? Α', Β' ή Γ' Εθνική? :D Ή μήπως στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα? :D

Το Audition της Adobe (πρώην Cool Edit)

To Audition είναι φοβερό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι προσανατολισμένο για χρήση από μουσικούς αλλά για χρήση από τεχνικούς ήχου που ασχολούνται με τα multimedia. Δεν έχει τη νοοτροπία προγραμμάτων όπως το Cubase ή το Sonar ή το Nuendo.

Mea Culpa

Α, μάλιστα. Δηλαδή, αν δε γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μου πεις μέσες - άκρες πού υστερεί σαν πρόγραμμα ηχογράφησης σε σχέση με τα κατεξοχήν (έστω και απλά) προγράμματα ηχογράφησης? Thanks

Παλιότερα είχε γίνει πολύ κουβέντα για το Tracktion

Καμιά μακρόχρονη εμπειρία με το Tracktion 2 έχει κάποιος?

Θα με ενδιέφερε μια γνώμη για τις audio δυνατότητές του.

Α' date=' μάλιστα. Δηλαδή, αν δε γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μου πεις μέσες - άκρες πού υστερεί σαν πρόγραμμα ηχογράφησης σε σχέση με τα κατεξοχήν (έστω και απλά) προγράμματα ηχογράφησης? Thanks[/quote']

Πουθενά δεν υστερεί. Αλλά κάθε πρόγραμμα απαιτεί μία μέθοδο για να πάρεις αποτελέσματα από αυτό. Το Audition δεν είναι φτιαγμένο για μουσικούς.

Mea Culpa

Καμιά μακρόχρονη εμπειρία με το Tracktion 2 έχει κάποιος?

Θα με ενδιέφερε μια γνώμη για τις audio δυνατότητές του.

Δεν έχει ειδικές audio δυνατότητες. Είναι γενικής χρήσεως και (κατά τη γνώμη μου) ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτά τα χρήματα.

Mea Culpa

Δεν έχει ειδικές audio δυνατότητες. Είναι γενικής χρήσεως και (κατά τη γνώμη μου) ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε αυτά τα χρήματα.

Όχι, εννοούσα την ποιότητα του σε audio, συγκριτικά με άλλα γνωστά...

Α' date=' μάλιστα. Δηλαδή, αν δε γίνομαι κουραστικός, μπορείς να μου πεις μέσες - άκρες πού υστερεί σαν πρόγραμμα ηχογράφησης σε σχέση με τα κατεξοχήν (έστω και απλά) προγράμματα ηχογράφησης? Thanks[/quote']

Το AdobeAudition2 είναι πάρα πολύ καλό αλλά συγκρίνεται για παράδειγμα με το wavelab και αυτό γιατί είναι πρόγραμμα ηχογράφησης και επεξεργασίας audio με οτι συναπάγεται αυτό. Δεν γράφει midi. Είναι προσανατολισμένο και εξειδικευμένο στο audio. (Το audition1.5 δεν τα πάει κάλα με asio drivers). Δεν είναι για μουσικούς γιατί απλά έχει περισσότερα εργαλεία να επεξεργάζεσαι το audio σημα. Για τέτοια επεξεργασία και για mastering στο τελικό σήμα μιας ηχογράφησης το θεωρώ από τα κορυφαία.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου