KOTS Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου 2006 Ayto akrivws tha apantousa twra.. thanx xristos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2006 Χρησιμοποιώ το Sonar 2 XL εδώ και καιρό και είμαι ευχαριστημένος! Αν αντέχει ο υπολογιστής σου δοκίμασε το 4 ή το 5! www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aljam Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 υπαρχει κανενα δωρεαν και ευχρηστο πραγραμμα ηχογραφησης? P>ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΛΑΝΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 υπαρχει κανενα δωρεαν και ευχρηστο πραγραμμα ηχογραφησης? Λέγεται Audacity. Ψάξε στο google να το βρεις, είναι αρκετά καλό. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2006 ποσο κοστιζει το cubase και ποσο το protools; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και για τα δύο οπότε οι τιμές κυμαίνονται. Το protools θέλει "δικές" του κάρτες ήχου να δουλέψει. Για τιμές πήγαινε σε 1-2 καταστήματα στο ιντερνετ κια ρίξε μια ματιά. Την τελευταία φορά που θυμάμαι το CubaseSX3 ήταν στα 700€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Υπάρχουν πολλές εκδόσεις και για τα δύο οπότε οι τιμές κυμαίνονται. Το protools θέλει "δικές" του κάρτες ήχου να δουλέψει. Και με Μ-Audio :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Pro Tools LE με το mBox (1) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Για τα M-Audio με το Pro Tools δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια πάντως, μάλλον καλύτερα να δώσει κανείς λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρει Pro Tools LE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το Pro Tools LE με το mBox (1) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Για τα M-Audio με το Pro Tools δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια πάντως' date=' μάλλον καλύτερα να δώσει κανείς λίγα παραπάνω χρήματα και να πάρει Pro Tools LE.[/quote'] Με πάσα επιφύλαξη, πρέπει να είναι ακριβώς ο ίδιος πυρήνας λογισμικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2006 Δε θυμάμαι δυστυχώς καθόλου ΤΙ προβλήματα είχαν βρει αυτοί που είχαν κάνει αρνητικά reviews. Πιθανός να μη συνεργάζεται τόσο καλά με το hardware......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση