full shred Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Το ερώτημα μου είναι απλό και αναρωτιόμουν όταν παιρνουμε καινορια κιθαρα πόσες ώρες σπαταλάμε πάνω της σερι;;; :P Αλλα αν υπάρχει και σερί μη καινούριας που αποτελεί προσωπικό ρεκόρ ας επισημοποιηθεί!!!! :) ;) Το δικό μου προσωπικό το θεωρό μικρό σε σχεση με πολλά και είναι 8 ώρες στην πρωτη μου!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Παλιές καλές εποχές που πρωτοξεκίνησα πέραν του καθημερινού δίωρου, είχα χτυπήσει και δυο τρια εξάωρα :D Τώρα το μέγιστο που μπορεί να συμβεί είναι μια δυο τρίωρες πρόβες πότε πότε :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 καλο ειναι να υπαρχουν μετρα πανω σε τετοια δραστηριοτητα. Λογοι υγειας και φθορες στα χερια ειναι πιθανον να συμβουν απο εκει που δεν το περιμενεις.Καλο λοιπον ειναι να φτιαξεις ενα προγραμμα με το οποιο και θα παιζεις και θα ξεκουραζεσαι αλλα προπαντων θα προετοιμαζεσαι για να παιξεις. Με προσοχη και μετρο. Στα 15 μου μελετουσα 6 ωρες καθημερινα μεχρι το πτυχιο.Μετα μελετουσα 3-4 ωρες μερα παρα μερα.Τρομαξα στην αλλαγη ομως..διοτι τα χερια μου στην αρχη ειχαν μαθει σε αυτην δραστηριοτητα και ηταν συνεχως σε ενταση. Υ.Γ. τωρα δεν μελεταω.Γιατι εγινα ιδιωτικος Υπαλληλος....και ησυχασα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Μου έχει τύχει να κάνω σερί μια δίωρη, μια τρίωρη και μετά άλλη μια τρίωρη ή να κάνω πρόβα τρίωρη και να φύγουμε όλοι μαζί να πάμε για soundcheck γιατί μετά από 3 ώρες παίζαμε. Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Εμένα το ρεκόρ μου είναι 11:29.38 και μετά συνέχισα να προβάρω και στον ύπνο μου :) http://www.myspace.com/headcleanerband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 εσενα το ρεκορ σου ειναι τοσο απιαστο που με κανει να φανταστω οτι και στο wc μελετωντας πας ! :D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas-Grinder Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Δεν αφήνω τ' όργανο ούτε λεπτό λέμε! :o ;D http://www.myspace.com/headcleanerband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 τρομαρα σου...δεν το επεκτεινω αλλο το θεμα ! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
full shred Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Κάποιος μου είπε οτι χτυπούσε δωδεκάωρα πάιζοντας συνεχεια σε τεχνική θέση...Μα είναι δυνατόν;;; :o Τώρα τα δαχτυλά του ειναι body builders!!! χαχαχα Και οι Chris Broderick και jeff Loomis αναφέρουν κάτι δεκαπεντάωρα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 ειναι η δουλεια τους.η ειδικοτητα τους. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση