SpyrosCh Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Τρίτωνα....άσε τα ποστ και τράβα για το μέγαρο μεριά φίλε!!! +1! Προσωπικά μεράκλωσα με το θέμα που παίζει από το 2:20 και μετά, όχι ότι το υπόλοιπο υστερεί βεβαίως βεβαίως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Aπιστευτος Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis37 Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 δεν εχω ιδεα απο πιανο και μου φανηκε out of space,μπορει ενας πληκτρας να το βρηκε απλά οκ αλλα στα δικα μου αφτια ακουστηκε θεικο!!! HOME www.noiz.gr/index.php?action=media;sa=album;in=103 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nanni Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 αψογιλα!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 9 Μαΐου 2010 Τώρα εγώ φταίω που το επαναφέρω;Άμα σου πω ότι προσπαθώ να βρω κάτι να το περιγράψω και δε μπορώ, θα το πιστέψεις;Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει η ψυχή μου και θα άκουγες πολλά... Απλά απίστευτο , μια πραγματική ακουστική όαση. :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2010 Συγνωμη που το επαναφερω...ειναι η δευτερη φορα που το κανω σε θεμα του Τριτωνα... Απλα αξιζει να ακουγονται λιγο παραπανω μερικα πραγματα :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ScullShot Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 ΟΟοο καλα.... έχω πάθει πλάκα με το τι μουσικοι κυκλοφορούν σε αυτο το φορουμ το κομάτι ειναι τέλειο και τεχνικά και μελωδικά και οι συνδέσεις είναι πολύ όμορφες τα συγχαρητήρια μου. Ένας ταπεινός κιθαρο-shredder :P The Economy Picker! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2010 :) αριστούργημα :) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tritonas00 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2010 Μακάρι να μπορούσε να μιλήσει η ψυχή μου και θα άκουγες πολλά... και ομως η ψυχη μας μιλαει ..και εκφραζεται πολλες φορες..μεσα απτην μουσικη και γενικοτερα την τεχνη. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2011 Μπήκα μόνο και μόνο για να το βρω να το ξανακούσω! http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση