tritonas00 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 ..λιγο πιο ρομαντικη αυτη τη φορα.. :D :D Enjoy.. :) fantasia.zip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Εισαι σιγουρος οτι δεν το εχεις σπουδασει το ζητημα Τριτωνα; Το αποτελεσμα ειναι αρτιο με ολη τη σημασια της λεξης. Σιγουρα προκειται για κατι παραπανω απο μια απλη εξωτερικευση μιας διαθεσης για αυτοσχεδιασμο. Και, επιπλεον, εκτελεστικα ειναι αψογο. Τι να πω, απλα ενα μεγαλο μπραβο (δε νομιζω οτι ειναι αρκετο για να μεταφερει τα συναισθηματα που μου γεννησε). edit: τι να πω, πριν το καταλαβω το κομματι ειχε παιξει ηδη πανω απο 7 φορες. just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Τρίτωνα....άσε τα ποστ και τράβα για το μέγαρο μεριά φίλε!!! Είναι ένα αριστούργημα! ..τέλος! Είναι από τα κομμάτια που οποίος μιλήσει την ώρα που το ακούς, του κόβεις το λαρύγγι για να μην χάσεις νότα! Έγινα κατανοητός?!?!?? http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sir Muttley Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 ....3 η ώρα και με έκανες να βάλω ουίσκι πανάθεμά σε... http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Βαθειά, βαθύτατη μελαγχολία αλλά αρκετού χρόνου παρελθόντος εικόνες και τρίλιες και γουατέβα, μερικές φορές οι κουβέντες, τις παραείπαμε. Δεν ξέρω ακριβώς, τα ειπε κι ο gregg όπως ακριβώς είναι, τι να πω εγώ τώρα. Να ξυπνήσω πρωί να το ξανακούσω. Όχι για κριτική. Για μένα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Παραδεχομαι οσο δεν παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 ομολογουμένως εχεις πολυ φαντασια .....μπραβο παιχταρα ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 bump! (γιατι το αξιζει :) ) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 WTF!!! Εμείς οι υπόλοιποι τι κάνουμε εδώ? (και δεν είμαι και πληκτράς) R-E-S-P-E-C-T Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2010 :o :o :o RESPECT και απο εμένα. Άψογος. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση