THEOD Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Μου έπεσαν τα μαλλιά με αυτό που άκουσα. :D χαχαχα πολύ καλό ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Είναι σύμπτωση που είναι και οι τρεις καραφλοί? Μήπως θέλουν να περάσουν κάποιο μήνυμα? ;D ;D Κύριε Γκιόλια, τα σέβη μας ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 ρε χαφιε ,μη με προδιδεις ! ηθελα να μας κανω ρομπα και τωρα το χαλασες! να σου πω την αληθεια ειναι απο τα χειροτερα παιξίματα μου και ντρέπομαι αλλα τουλάχιστον ειναι οι αλλοι δυο καραφλες καλοι. το γκρουπ θα μπορούσε να λεγετε los globos, παρα τριχα τριηχο κλπ λεμε παντως εδω και καιρο να κανουμε ολοκληρο προγραμμα αλλα να δω ποτε θα βρουμε χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 να σου πω την αληθεια ειναι απο τα χειροτερα παιξίματα μου και ντρέπομαι αλλα τουλάχιστον ειναι οι αλλοι δυο καραφλες καλοι. :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 να σου πω την αληθεια ειναι απο τα χειροτερα παιξίματα μου και ντρέπομαι πλάκα με κάνεις? https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 ρε χαφιε ,μη με προδιδεις ! ηθελα να μας κανω ρομπα και τωρα το χαλασες! να σου πω την αληθεια ειναι απο τα χειροτερα παιξίματα μου και ντρέπομαι αλλα τουλάχιστον ειναι οι αλλοι δυο καραφλες καλοι. το γκρουπ θα μπορούσε να λεγετε los globos, παρα τριχα τριηχο κλπ λεμε παντως εδω και καιρο να κανουμε ολοκληρο προγραμμα αλλα να δω ποτε θα βρουμε χρονο Είσαι ο κιθάρμαν; RESPECT! When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Mπραβο στους απανταχου παιχτες ακουστικων οργανων που δεν κρυβονται πισω απο 3μιση τονους distortion και 27 πεταλια(χωρις το κουρδιστηρι). Παντα θα τους θαυμαζω! Ευγε! Παντα ειχα την απορια τι θα παιζε ο Σατριανης αν επιανε το μπαζουκας... GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 να σου πω την αληθεια ειναι απο τα χειροτερα παιξίματα μου και ντρέπομαι αλλα τουλάχιστον ειναι οι αλλοι δυο καραφλες καλοι. :o Ναι, έλα ντε... ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikosgi Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Mπραβο στους απανταχου παιχτες ακουστικων οργανων που δεν κρυβονται πισω απο 3μιση τονους distortion και 27 πεταλια(χωρις το κουρδιστηρι). Παντα θα τους θαυμαζω! Ευγε! Παντα ειχα την απορια τι θα παιζε ο Σατριανης αν επιανε το μπαζουκας... Ου μισήσεις παραμορφωτικούς ποδοδιακοπτες...εχω πολλους! και για να καταλαβετε τι εννοω ,παρτε δειγμα απο την καινουργια μου δουλεια... ;D ;D ; http://www.noiz.gr/index.php?topic=176914.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Παπαδες και ολα τα σχετικα.....βοηθεια μας... :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση