geo.k Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Καλησπερα , μπορει καποιος να μου δωσει 1 λινκ με tab για ντραμς για το nightgoat απο the melvins? Εχω ψαξει και δεν μπορω να βρω κατι και μου ειναι δυσκολο να το βγαλω με το αυτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Θα τα βρείς μόνος σου στο ειδικό γκουγκλοψαχτήρι μας http://www.noiz.gr/index.php?page=36 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rhcpgiannis Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Δυστιχος φιλε μου το μονο που βρικα απο το night goat μετα απο πολυ ψαξιμο ηταν tabs για κιθαρα και μπασο... :-[ One More Of Me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sentientno6 Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Keep trying... Σπάνια θα βρεις drum tabs για κομμάτια που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά και ακόμη και αν βρεις δεν θα... διαβάζονται. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να εξασκήσεις το αυτί σου ακούγωντας και "βγάζοντας" άλλα κομμάτια που σου φαίνονται πιο εύκολα ώστε κάποια στιγμή να μπορέσεις να βγάλεις και το συγκεκριμένο (και πολλά ακόμα). Χώρια που εξασκώντας το αυτί σου μαθαίνεις και πιο εύκολα ;) (Λίγο άστοχη η λέξη "αυτί" που χρησιμοποιήσα αλλά δεν βρήκα κάτι καλύτερο...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geo.k Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Thnx που ασχοληθηκατε με το θεμα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση