Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μου 'ρθε βραδιάτικο κι έγραψα μια φανκιά στα γρήγορα. Αν τ' ακούσετε, δώστε ένταση και κουνηθείτε :) what_you_done.mp3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μπραβο φιλτατε jazz, ακομη μια φορα super ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Eξαιρετικο!Μπραβο! Γνωμη μου,βγαλε λιγο(πολυ?)reverb απ τις κιθαρες να γινει πιο αμεσο, ιδιως απ τις ρυθμικες.Να το φαμε στη μαπα που λενε.. GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gemini Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Kαλα τωρα το ακουω...Ανεβασα και ενταση(προτεινεται...).Αψογο,φοβερος ο ηχος σου μου θυμισε Mike Bloomfield(απο super session με Al Cooper)...Ελπιζω Σπυρο να συνεργαστουμε στο μελλον και να φιαξουμε κατι παρεα...Σε τετοιο στυλ!Τα λεμε...καλο βραδυ! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά. Freerock, έχεις δίκιο. Το ακούω με πολύ λιγότερα reverb τώρα και είναι όντως πιο τσαμπουκαλεμένο. Thanks για το τιπ. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μου 'ρθε βραδιάτικο κι έγραψα μια φανκιά στα γρήγορα. Αν τ' ακούσετε, δώστε ένταση και κουνηθείτε :) Κουνήθηκα. Αψογο,φοβερος ο ηχος σου μου θυμισε Mike Bloomfield (απο super session με Al Cooper)... Σίγουρα έχεις ακούσει το Super Session? Διότι ουδεμία σχέση έχει. (Εκτός και αν τ' αυτιά μου με γελάνε, δεν άκουσα τον Les Paul trademark ήχο του Bloomfield). Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι ο ήχος είναι πολύ ωραίος. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 ( Εκτός και αν τ' αυτιά μου με γελάνε, δεν άκουσα τον Les Paul trademark ήχο του Bloomfield). Αυτό όμως δεν αναιρεί το ότι ο ήχος είναι πολύ ωραίος. Σωστά. Είναι τέλε, στο neck μαγνήτη. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Πολύ καλός. Αλλά βγάλε reverb όπως σου είπαν, βγάλε και chorus από τις ρυθμικές, ανέβασε λίιιιγο το σόλο, βάλε και μια ιδέεεα drive και είσαι εκεί. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση