Προς το περιεχόμενο

Σπύρος Χαρμάνης - Just another story

Evilnye

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες αργότερα...
  • Απαντήσεις 49
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ποστάρω εδώ καθ'ότι σχετικό...Καθαρίζοντας λόγω format τον δίσκο, ανακάλυψα και τούτο δω το οποίο τελικά δεν προκρίθηκε στο tracklist! Το σουλούπωσα λίγο αυτές τις μέρες και σας το παρουσιάζω!

Το ανέβασα στο megaupload, καθότι αν ήταν να το ανεβάσω εδώ θα έπρεπε να είναι σε τραγικό bitrate..(και ήδη είναι δηλαδή):

http://www.megaupload.com/?d=BXLBLA17

Pop είναι, δείχτε του έλεος!

:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Guru

Σπύρο,

το επίπεδο στο κομμάτι είναι, όπως κανείς το περίμενε: Πολύ ψηλά.

Σε σχέση με το CD όμως νομίζω ότι καλά έκανε και δεν μπήκε μέσα. Μου φαίνεται ότι ενορχηστρωτικά και συνθετικά δεν έχει δουλευτεί όπως τα υπόλοιπα κομμάτια. Η παραγωγή δε με ενοχλεί, γιατί με το mastering θα έλαμπε κι άλλο, αλλά σαν κομμάτι μου φαίνεται μάλλον αρκετά μονότονο και στην περπατημένη, που δε μας είχες συνηθίσει με το CD! Δεν έχει κάποια αλλαγή, και οι φωνές μετά το 04:10+ δεν κάνουν κάτι το διαφορετικό τελικά... Είναι και αργή η αρχή...

Άντε σε (το) έθαψα αρκετά νομίζω! ;D Σορρυ ρε σύ. Με κακόμαθες με τις άλλες κομματάρες σου!

Είμαι ανηλεής εγώ. 8)

Το κομμάτι είναι τρομερό. Πολύ ωραίος ήχος, εκπληκτικό main theme. Δηλ. έχουμε ακούσει πολλά καλύτερα από αυτό, στους σύγχρονους δίσκους?.

InfluenSir!

Δηλ. έχουμε ακούσει πολλά καλύτερα από αυτό, στους σύγχρονους δίσκους?.

Αμέ....

Ευχαριστώ για τα σχόλια νικόλα (συμφωνούμε ;) ), εύη, νέστορα!

Ρε φίλε εσύ γαμάς!!   :o :o :o

Ανακάλυψα τις δημιουργίες σου μέσω αυτού του thread, για το καινούργιο κομμάτι σου για να μην το αδικήσω θα το ξανακούσω όταν συνέλθω από το σοκ που μου προκάλεσαν τα προηγούμενα...Μιλάμε όταν τα άκουσα έκανα 2 κωλοτούμπες, 3 περιστροφές γύρω από τον άξονά μου και ήμουν στο τσακ πριν κάνω φρίσμπι το gear μου από το μπαλκόνι ;D

Τώρα έχω ακόμα έναν ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ να ακολουθώ μέσω αυτού του φόρουμ. Ειλικρινά μετά από αυτό κάτι θέματα τύπου ''τί μαγνήτεθ να βάλω θτη κιθάρα μου και πώθ να την κόπθω-ράπθω για να πετάει'' μου φαίνονται ΑΣΤΕΙΑ...Και ο νοών νοείτω (και προς εμένα ο χλευασμός...)  ;D

Α για να μην το ξεχάσω...

Ρε φίλε εσύ γαμάς!!   :o :o :o

στο κομματι θα δειξω ελεος ,σε ΕΣΕΝΑ ομως οχι!

ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να χαραμιζεις αυτο το ταλεντο,φυγε για εξω ΤΩΡΑ ,εισαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ανθρωπος που του εχω πει να φυγει εξω,οχι για να ζησει καλυτερα,(αυτο το λεω σε ΟΛΟΥΣ... ;D),αλλα για να κανει καρριερα στη ΜΟΥΣΙΚΗ βιομηχανια....πιστευω οτι αν δουλεψεις σκληρα εισαι ισως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ που εχει τα φοντα να βγει απο την Ελλαδα και να μας...δοξασει....(δεν κανω πλακα)  

η μουσικη που κανεις ειναι ORIGINAL και αυτο ειναι σπανιοτατο πραγμα (εως και ανυπαρκτο) στις μερες μας.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου