THEOD Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολυ ολους superfunk δεν αντεξα τοσο πολυ που θαυμάζεις αυτο το τραγούδι με επηρέασες και το έβαλα στο πρόγραμμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Α, έχει και παραγγελιές; Εγώ θέλω Wayne Shorter κάτι από Speak no Evil κατά προτίμηση. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μην τα λαδωσεις....μου θυμισες Keith Jarrett..στο Koln Concert ! ;) μη λες μεγάλα λόγια θα φάμε ξύλο :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Α, έχει και παραγγελιές; Εγώ θέλω Wayne Shorter κάτι από Speak no Evil κατά προτίμηση. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Α, έχει και παραγγελιές; Εγώ θέλω Wayne Shorter κάτι από Speak no Evil κατά προτίμηση. Αν το αντέχουν τα κυβικά κάτι μπορεί να γίνει πάω για μελέτη see you later :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gianniss Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Ουαου! Μπραβο ρε παιδια! ''Πιανο ή rhodes'' ε? Βαλτε το δυο φορες στο προγραμα.Μια με το ενα και μια με το αλλο ;D Χωρις πλακα τωρα, ελαχιστη σημασια εχει. Οπως και να το ακουγα την ιδια πλακα θα παθαινα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Ευχαριστούμε Gianniss Υπάρχει και μια τρίτη εκτέλεση που αρχίζει με rhodes και μετα στα σόλο παει στο πιάνο αλλά δεν περάσαμε φωνή και μπάσο γιατι ειχε πάει αργά :) next time όταν έρθει και ο ντράμερ στην πρόβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Και μια τελευταία σημερινή ηχογράφηση με γυναικεία φωνή και κοντραμπάσο :D καλή ακρόαση :D you_dont_know_duet_bass_vocal_master.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Steab Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Rhodes kai ξερό ψωμί! Ωραία ηχογράφηση, ωραία εκτέλεση. www.minorhead.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 25 Απριλίου 2010 Steab ευχαριστώ πολυ αυτο λεω και γω στα παιδια που παιζουμε και δε με ακούνε >:( Τη τραγουδιαρα την ακουσε κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση