THEOD Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Γεια σας Χθες το απόγευμα αποφασίσαμε με τον συνεργάτη μου να ανανεώσουμε το πρόγραμμα μας με νεα τραγούδια και ηχογραφήσαμε ενα απο αυτα σε δυο εκτελέσεις . Μια με κοντραμπάσο ενα όρθιο yamaha πιάνο και μια ενα Rhodes mark 1 Θα ήθελα να μου πείτε πια εκτέλεση σας αρέσει περισσότερο Το συγκεκριμένο τραγούδι ειναι εξαιρετικά αφιερωμένο στον ;)superfunk ;) μιας και του αρέσει τοσο πολυ και φυσικά σε ολα τα παιδιά του νοιζ που αγαπάνε τις Jazz μπαλάντες :) Καλή ακρόαση you_dont_know_piano_.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Δεύτερη εκτέλεση με το rhodes you_dont_know_rhodes_take.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Και οι δύο εκτελέσεις Theod είναι φοβερές. Δε θέλω, αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξω τη μία, θα έλεγα αυτή με το rhodes. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evilnye Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Και οι δύο εκτελέσεις Theod είναι φοβερές. Δε θέλω, αλλά αν πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξω τη μία, θα έλεγα αυτή με το rhodes Πιάνο. :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Δεν θα πω για τη φωνη και τον ηχο, καθως και το αισθημα του χωρου που εχουν οι ηχογραφησεις, ειναι ολα εξαιρετικα. Το πιανο ειναι το κλασικο οργανο για αυτο το τραγουδι. Προσωπικα ομως θα το επαιζα με το rhodes, γιατι δινει πολυ ιδιαιτερο υφος στο τραγουδι. Μου αρεσει πιο πολυ η δευτερη λοιπον εκδοχη. ΟΜΩΣ: στην πρωτη ακουγεται ενα τριξιμο που φανταζομαι θα ειναι το κοντραμπασο, το οποιο ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!! Για μενα λοιπον, η δευτερη εκδοχη μαζι με το τριξιμο απο την πρωτη, που δινει ατμοσφαιρα. συγχαρητηρια!! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Απλα υπεροχο.(και στις 2 εκδοχες) Thanx www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Απλα υπεροχο.(και στις 2 εκδοχες) Thanx Υπέροχο. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 στην πρωτη ακουγεται ενα τριξιμο που φανταζομαι θα ειναι το κοντραμπασο, το οποιο ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!! Για μενα λοιπον, η δευτερη εκδοχη μαζι με το τριξιμο απο την πρωτη, που δινει ατμοσφαιρα. συγχαρητηρια!! το τρίξιμο ειναι απο τα πενταλ του πιανου :) :)θέλουν λάδωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Μην τα λαδωσεις....μου θυμισες Keith Jarrett..στο Koln Concert ! ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 το τρίξιμο ειναι απο τα πενταλ του πιανου :) :)θέλουν λάδωμα μην τα λαδωσετε!!!! και βαλτε και στο rhodes τετοια!! Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση