kultura Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Ώπα, βλακείες λέω, αν έχει δύο ποδαράκια το τζακ, το μαύρο που θα περισσέψει θα το πας πίσω στο τρέμολο... Πες μου αν το τζακ σου έχει όντως δύο ποδαράκια, γιατί δε φαίνεται καλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_looking Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 έχει δύο ποδαράκια + το μεταλλικό έλασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Ωραία σε αυτή την περίπτωση είναι όπως το είπα και πριν... Τα δύο που έχει μέσα το γκρι είναι οι δύο πόλοι του τζακ, και το μαύρο πρέπει να πάει στο τρίτο ποδαράκι του τζακ (το μεταλλικό έλασμα) Χρειάζεσαι άλλο ένα καλωδιάκι που θα ξεκινάει από το σημείο που σου κύκλωσα και θα πηγαίνει στο τρέμολο... Την παλεύεις ή σε πονοκεφαλιάσαμε βραδιάτικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
just_looking Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 :D ήδη έχω φάει σχεδόν ένα 5ωρο μετά από 12ωρο στη δουλειά. εγώ σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. :-[ θα τα δοκιμάσω αύριο όμως κ θα δω τι θα γίνει κ τα ξαναλέμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση