Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 ευχαριστω για την γνωμη ,δεν γνωριζω κατα ποσον με το μικροφωνακι της φωτογραφικης μηχανης πιάνονται ολα αυτά διοτι παρατηρησα ακομα και οταν η μηχανη απομακρινεται η πλησιαζει αλλαζει ο ηχος εγγραφης της εντελως. Έχεις δίκιο σε αυτό και ίσως να είναι και λίγο άδικες οι κριτικές... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 :) www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FLOYDIAN Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 σωστός !!! πολύ αξιόλογος ήχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FLOYDIAN Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Έχεις δίκιο σε αυτό και ίσως να είναι και λίγο άδικες οι κριτικές... δεν πιανει ουτε το 25 με 30% ενα μικροφωνακι μηχανης :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Εγώ θα συμφωνήσω με τον Terry. Δεν ξέρω αν φταίει το μικρόφωνο της κάμερας. Ο ήχος μου φάνηκε αρκετά ευκρινής. Ποιοτικά μου έλειπε το κούφιο ογκώδες σκάσιμο της στρατ. Το 4ο βιντεάκι πλησιάζει περισσότερο στον ήχο που μου αρέσει. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Στο τεταρτο βιντεακι στο Εκουαλαιζερ του ενισχυτη ειναι ολα μπασα,μεσαια,πριμα στο 50% και εχει ενεργοποιηθει το διακοπτακι που κανει την Στρατ να εχει συνδιασμο μαγνητων τελεκάστερ Νεκ και μπριτζ μαγνητων. Μάλλον προτιμας τελεκάστερ ήχο. www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FLOYDIAN Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Εγώ θα συμφωνήσω με τον Terry. Δεν ξέρω αν φταίει το μικρόφωνο της κάμερας. Ο ήχος μου φάνηκε αρκετά ευκρινής. Ποιοτικά μου έλειπε το κούφιο ογκώδες σκάσιμο της στρατ. Το 4ο βιντεάκι πλησιάζει περισσότερο στον ήχο που μου αρέσει. τι εννοεις " μου φάνηκε αρκετά ευκρινής" το ζητουμενο δεν ειναι να υπαρχει ευκρινεια σε μια κιθαρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
David Gilmour Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Ας βαλουμε και ενα με backing track και SM57 εγγραφη να δουμε τι αλλάζει στις κριτικές :) http://www.youtube.com/watch?v=_oNz2-5TZLE www.analogdesignaudio.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 τι εννοεις " μου φάνηκε αρκετά ευκρινής" το ζητουμενο δεν ειναι να υπαρχει ευκρινεια σε μια κιθαρα? Ο χαρακτηρισμός μου πήγαινε στην ποιότητα του ήχου της ηχογράφησης. Εν ολίγοις εννοώ ότι μου φάνηκε αρκετά πιστή η ηχητική πληροφορία που πήρα από το βίντεο για να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
FLOYDIAN Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2010 Ο κυριος που ψηφισε χαλια ηχος μηπως θα μπορουσε να μας επιδειξει τον δικο του ηχο και να παραλαβει το βραβειο κομπλεξισμου του ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση