gregg Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Hello παιδες! Ειχα ανεβασει παλαιοτερα ενα κλιπ πανω σε αυτο το backing track. Πριν λιγο καιρο εγραψα αλλη μια εκδοχη του την οποια και βιντεοσκοπισα. Hope you enjoy :) http://www.youtube.com/watch?v=Eez8jKMJkoc just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 μου αρεσε πολυ .....και τα solos και ο ηχος.........μαλλον με το .... ;)....εγραψες! RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 gregg Παίζεις υπέροχα εισε απο τους ανθρώπους που πραγματικά ταιριάζει η κιθαρα. Θα ήθελα στο μέλλον να σε ακουσω με κανονική μπαντα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Infernalgr Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Ωραιος φιλε! μου αρεσε ;) Come to the dark side, we have cookies! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Πολύ όμορφο! Μπράβο!! μπορείς να μας δώσεις το backing track? Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Σας ευχαριστω πολυ παιδια! Φιλε Παναγιωτη θα βρεις το bt εδω ->http://www.freshbt.com/search/ just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 Πολύ καλό παίξιμο...well done!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2010 thanks Jaymz :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 ρυθμίσεις στην rp? ;D κι εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ ο ήχος, γι'αυτό σε ρωτάω για τις ρυθμισεις, τρόπο σύνδεσης, όλα σήμερα θα την πάω στο στούντιο για ένα καλό τεστ ντράιβ για το παίξιμο τι να πω, τα σπάει! φοβερές ιδέες επίσης! a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2010 ρυθμίσεις στην rp? ;D κι εμένα μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ ο ήχος, γι'αυτό σε ρωτάω για τις ρυθμισεις, τρόπο σύνδεσης, όλα σήμερα θα την πάω στο στούντιο για ένα καλό τεστ ντράιβ για το παίξιμο τι να πω, τα σπάει! φοβερές ιδέες επίσης! Δεν ειναι με την rp αυτο ρε συ ;) amplitube 2 ειναι :) thanks :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση