philippe Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Μηπως υπαρχει καποιο video Που να δείχνει την εγκατάσταση χορδής σε ακουστική κιθάρα; Ξέρω για κλασικές κιθάρες αλλά οι ακουστικές στο κάτω μέρος έχουν κάτι σα μπίλιες που δε ξέρω πως μπαίνει εκεί η χορδη. Ευχαριστώ πολυ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Τις "μπίλιες" πρέπει να τις αφαιρέσεις και να τοποθετήσεις το κάτω μέρος της χορδής στην τρύπα. Μετά ξανατοποθετείς την "μπίλια" από πάνω προσέχοντας η ράγα της να καλύπτει τη χορδή. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Οι μπίλιες βγαινουν και με γυμνα χερια η πρεπει να παρω καποιο εργαλείο ειδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Ψιλοαδύνατον με τα δάκτυλα να το καταφέρεις. Χρειάζεσαι ένα stringwinder το οποίο ούτως ή άλλως θα σε βοηθήσει να τυλίγεις τις καινούριες χορδές και πιο γρήγορα. π.χ. http://www.thomann.de/gr/dunlop_stringwinder_116si.htm Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
philippe Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 για διαπασών έχεις να προτείνεις κάτι; το ηλεκτρονικό ποσο έχει στο νάκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Χρειάζεσαι ένα stringwinder το οποίο ούτως ή άλλως θα σε βοηθήσει να τυλίγεις τις καινούριες χορδές και πιο γρήγορα. Για αυτή τη δουλειά είναι η εγκοπή στα stringwinders? Εγώ νόμιζα οτι είναι για να χωράει τα κλειδιά μπάσου :-X. Η πιο απλή λύση για τις ''μπίλιες'' πάντως είναι πιρούνι και δάχτυλο για κόντρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apo83 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Η πιο απλή λύση για τις ''μπίλιες'' πάντως είναι πιρούνι και δάχτυλο για κόντρα. Εγω πάντως επειδή δεν έχω ευκαιρο σχεδόν ποτέ ένα stringwinder χρησιμοποιώ ένα κοφτάκι. Επίσης στην ανάγκη το τραβάω χρησιμοποιόντας ένα κλειδί (κλειδαριάς) σαν μοχλό ή αν έχω την ευχερια και χωράει το χέρι απο την τρυπα τα σπρωχνω απο μέσα. Αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2010 Το να αφαιρέσει κάποιος όλες τις χορδές της κιθάρας πριν βάλει νέες, δεν απαγορεύεται δια ροπάλου; Μου έκανε εντύπωση ότι στο συγκεκριμένο video η κιθάρα δεν έχει καμια χορδή... https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση