Sir Muttley Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Έχετε κουραστεί να μαζεύετε κιθάρες από δεξιά και αριστερά? Αισθάνεστε την ανάγκη περισσότερου χώρου και άνεσης μέσα στο σπίτι? Γυρνάτε κουρσεμένοι στο σπίτι μετά από μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά η στο σχόλιο και δεν έχετε κάπου να καθίσετε λόγο του ότι οι καναπέδες,κρεβάτια,πατώματα είναι κατηλημενα απο κιθάρες?...Αντέδρασε και πάρε πρωτοβουλίες!!! Η "Sir Muttley" και συνεργάτες αναλαμβάνει την φιλοξενια τον μουσικών οργάνων σας!!! Και όλα αυτά δωρεάν! έξοδα αποστολής βαρύνουν μοναχά και μόνο την επιχείριση ;D ;D πέρα από την πλάκα..παιδιά είναι κούκλες! :) http://www.horrorpig.tk/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Bach lp doublecut special Squier vintage modified jazz bass Bach sg Squier bihlas modified precision bass 8) Kαι η φρέσκια Tokai es60 frunobulax, μια duesenberg με δέρμα στο καπάκι που ήταν παλιότερα στο gallery δικιά σου ήταν? Εκείνη ήταν τρομερά kinky κιθάρα ;) Μάραθε, μια οικογενειακή με όλες τις δικές σου πότε επιτέλους θα δούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asffm71 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Ωρε και να'χαμε το χρήμα λέει να'χαμε....... Μπράβο ρε φίλε ωραία η οικογένεια να τη χαίρεσαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Φυσικά, γούστα είναι αυτα... μέχρι τώρα η συγκεκριμένη είναι cross platform στις προτιμήσεις, απο μέταλλάδες μέχρι τζαζίστες! Πάντως είναι classic style η duesenberg.... για να μην πω για την Sg!! Δεν προσπαθω να σε πείσω, προς θεου, μην το πάρεις στραβά...!! κουβέντα να γίνεται μιας και πλεον δεν αγοράζουμε, τουλάχιστον να κοιτάμε και να λέμε!! ;D ;D ;D Για να καταλαβεις ακριβως φιλε FRUNOBULOX τι γινεται με την ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ μου,για πολλους το μπασο της παρακατω φωτο,ειναι απο τα πιο <<ΑΣΧΗΜΑ>> οργανα,εμενα ομως μου ΑΡΕΣΕΙ ! γιαυτο σου λεω περιπτωση... EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 frunobulax, μια duesenberg με δέρμα στο καπάκι που ήταν παλιότερα στο gallery δικιά σου ήταν? Εκείνη ήταν τρομερά kinky κιθάρα ;) Όχι δεν ήταν δική μου... την outlaw λες μάλλον... εγώ είχα μια σε vintage white χρωμα. Σκίζει φίλε η ΤΟΚΑΙ!!! @nexarulhu: κι εγω το βρίσκω ωραίο το μπασάκι!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Bach lp doublecut special Squier vintage modified jazz bass Bach sg Squier bihlas modified precision bass 8) Kαι η φρέσκια Tokai es60 frunobulax, μια duesenberg με δέρμα στο καπάκι που ήταν παλιότερα στο gallery δικιά σου ήταν? Εκείνη ήταν τρομερά kinky κιθάρα ;) Μάραθε, μια οικογενειακή με όλες τις δικές σου πότε επιτέλους θα δούμε? Το PRECISION σου τα σπαει φιλε bihlaς,ο συνδυασμος του χρωματος του πικγκαρντ με το χρωμα του σωματος ειναι πολυ COOL !!! EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Μάραθε, μια οικογενειακή με όλες τις δικές σου πότε επιτέλους θα δούμε? Δεν έχω οικογενειακή, αλλά πάρε μία καλλιτεχνική (λείπουν 2-3...) ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stinky Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Παλια Πιο παλια Παντως ειμαι κακος γονιος... Τα δινω για υιοθεσια τα παιδια και δεν νιωθω και καθολου τυψεις! Μαριε μεγειες φιλε! Ειναι κουκλα αν και κουπι! Καλοπαιχτη! Παντως στεγνα η πιο ομορφη lp ειναι στο σπιτι του Mανου EVH... Τετοια ομορφια... Sickly-sweet, pink, and not for everybody Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 @nexarulhu: κι εγω το βρίσκω ωραίο το μπασάκι!!! ;D +1, Bongo Rulez! 8) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Ωχ μπήκε ο faltsoo μέσα...το post θα πάει αυτόματα στις 40 σελίδες.... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση