pureanalog Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Οικογένεια Gibson Les Paul. Απο αριστερά προς τα δεξιά. Gibson Les Paul Studio Vintage Sunburst 1995 Gibson Les Paul Custom Tobacco Sunburst Slash 2007 Gibson Les Paul Classic Light Burst 2003 Η καθεμία με τα χαρίσματά της. Αναμένω να δω δικές σας οικογενειακές φωτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanezas470 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 θες να με υοθετησουν οι γονεις σου να γινουμε αδερφακια να μοιραζομαστε τα παιχνιδια σου??? κουκλες ολες τους...!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akra2 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Την δεξία θα ήθελα να την υιοθετήσω ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Την δεξία θα ήθελα να την υιοθετήσω ;D εχει βγει εδω και αρκετο καιρο στις αγγελιες προς υιοθεσια... :p θες να με υοθετησουν οι γονεις σου να γινουμε αδερφακια να μοιραζομαστε τα παιχνιδια σου??? κουκλες ολες τους...!! Thanks. Εχω ήδη αδερφακι δυστυχως. Δεν υπαρχει αλλη θεση :p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 ελπίζω η ορφανή squire μου σιγά σιγά να αποκτήσει αδελφάκια...Της συμπεριφέρομαι πάρα πολύ καλά κ δεν θέλω να μου γίνει κακομαθημένη ^^ Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_evh Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 πολυ ομορφες φιλε pureanalog.. Εντυπωσεις απ την Slash? μ ενδιαφερει η συγκεκριμενη αν κ δεν την εχω δοκιμασει ποτε... στο nut πλαστικο εχει ή κοκαλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pureanalog Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 ελπίζω η ορφανή squire μου σιγά σιγά να αποκτήσει αδελφάκια...Της συμπεριφέρομαι πάρα πολύ καλά κ δεν θέλω να μου γίνει κακομαθημένη ^^ αμα ειναι ορφανη, στειλτην σε μενα να μη σου ειναι βαρος, να εχει και αδερφακια. Εχω και μια Fender να κανουνε παρεα. πολυ ομορφες φιλε pureanalog.. Εντυπωσεις απ την Slash? μ ενδιαφερει η συγκεκριμενη αν κ δεν την εχω δοκιμασει ποτε... στο nut πλαστικο εχει ή κοκαλο? Κοιτα Μάνο, είναι η πρώτη μου Custom Shop Gibson. Η κιθάρα έχει τρομερό ήχο. Δεν συγκρίνεται με τις Les Paul παραγωγής... Πολυ ομορφη απο κοντα, και γενικα πολυ προσεγμενη. Δε νομιζω οτι εχει bone nut. Αυτη ειναι. http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-Custom/Slash-Les-Paul/Overview.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Μια πολύτεκνη οικογένεια από δυτικά προάστια (γιο): Από αριστερά Schecter Demon Fender Standard Strat (pimp my pickups) Tanglewood Europa Epiphone LP Boneyard Ibanez SA360EXQMT LTD Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manos_evh Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Κοιτα Μάνο, είναι η πρώτη μου Custom Shop Gibson. Η κιθάρα έχει τρομερό ήχο. Δεν συγκρίνεται με τις Les Paul παραγωγής... χμμ..ναι, θυμαμαι που ρωτουσες που μπορεις να τσεκαρεις les paul custom στη θεσσαλονικη... να φανταστω οτι δεν την πηρες απο εδω ετσι?.. πολυ ομορφη παντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SteveB Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2010 αμα ειναι ορφανη, στειλτην σε μενα να μη σου ειναι βαρος, να εχει και αδερφακια. Εχω και μια Fender να κανουνε παρεα. Δεν σφάξανε! Μετά δεν θα έχω παιδιά! Έρχονται τα αδερφάκια της, όταν αποφασίσουν μερικοί αποκλειστικοί αντιπρόσωποι να σταματήσουν κάνουν νάζια κ να μου τα στείλουν ^_^ Guitarist in training Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση