marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Με το λευκό δεν είχες πρόβλημα; Πώς το τύπωσες; Είναι κενό; Αναγκαστικά βάφεις λευκό το κάτω μέρος. Ή έχεις ανοικτό ξύλο. Δες το head του Carvin (photo14) http://www.customshop.gr/carvin.html Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Το κάρμα του TGL έπιασε ταβάνι και μηδενίστηκε. :D Συγχαρητήρια πάντως. Μου θυμίζει λίγο το τελεκαστεροειδες που έχει ο Frissell Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Kαταρχάς ευχαριστώ για όλα τα σχόλια! Μου θυμίζει λίγο το τελεκαστεροειδες που έχει ο Frissell Να και φωτό από τον Bill, πολύ όμορφη κιθάρα! Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 με εφημεριδες και αρκετο εμποτισμο σε κολλα ειναι δυνατον να μην εχεις τσαλακωματα! αυτα που χρησιμοποιησες τι παχος ειχαν? (το καλυτερο παντως ειναι το κ@λοχαρτο αλλα ειναι δυσκολο να βρεις με σχεδια ;D) Ωραια δουλεια φιλε μου! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 με εφημεριδες και αρκετο εμποτισμο σε κολλα ειναι δυνατον να μην εχεις τσαλακωματα! αυτα που χρησιμοποιησες τι παχος ειχαν? (το καλυτερο παντως ειναι το κ@λοχαρτο αλλα ειναι δυσκολο να βρεις με σχεδια ;D) Ωραια δουλεια φιλε μου! Ευχαριστώ! Δεν θυμάμαι, αλλά ήταν ΠΟΛΥ λεπτά... Αυτά τα σετ που πήρα υπάρχουν στο site που έδωσα παραπάνω και έχει αρκετές συλλογές. Να μη σας πω ότι ψήνομαι να φτιάξω κάτι ακόμα σε oriental μοτίβο. ;D ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 εχει να κανει και με το ειδος του χαρτιου(?) ;) οχι μονο με το παχος. Λες να τυλιξω την φεντερ μουσαμα ? ;D www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 TGL, την έχεις ακόμα? Εξακολουθώ να θέλω να τη δώ από κοντά... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 εχει να κανει και με το ειδος του χαρτιου(?) ;) οχι μονο με το παχος. Λες να τυλιξω την φεντερ μουσαμα ? ;D Φυσικά και παίζει ρόλο το είδος του χαρτιού, το συγκεκριμένο είναι πολύ λεπτό αλλά γερό (δεν σκίζεται εύκολα). @marathon Φυσικά και την έχω ακόμα... θα τη δεις! ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mariopol Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Ευχαριστώ! Δεν θυμάμαι, αλλά ήταν ΠΟΛΥ λεπτά... Αυτά τα σετ που πήρα υπάρχουν στο site που έδωσα παραπάνω και έχει αρκετές συλλογές. Να μη σας πω ότι ψήνομαι να φτιάξω κάτι ακόμα σε oriental μοτίβο. ;D ;D ;D μην παρεις ετοιμο! φτιαξε το δικο σου! αν θες βοηθεια εδω ειμαστε! www.mario-art2.blogspot.com www.mario-art.blogspot.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Πάντος σε έγχρωμη εφημερίδα που μου έχει πέσει ουκ ολίγες φορές ακρυλικό βερνίκι 2 συστατικών δεν υπήρχε πρόβλημα, η "χαμπερίδα" ;D δεν έπαθε απολύτος τίποτα. Άρα με βάση τα παραπάνω, γίνεται και με αποκόμματα απο έγχρωμες εφημερίδες. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση