The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Tα τσαλακώματα είναι δεδομένα, ωστόσο τολμώ να πω ότι είναι πολύ λιγώτερα από της 7ender! ;D ;D Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Tα τσαλακώματα είναι δεδομένα, Προς στιγμήν, με έκανες να ελπίζω... :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Είμαι άκρως εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια. Θέλω κι εγώ. Κανα λινκ; (Κάτι τέτοιο δεν έκανε και ο ;;; Deadendmind ;;; με εφημερίδες;) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Όχι, έτοιμα ήρθαν. Υπάρχουν σε διάφορα θέματα. εχω μεινει αφωνος με το κολαζ !ολα τα αλλα ειναι τοσο μακρινα και τεχνικα για μενα...απλα την θαυμαζω....ομορφα οργανα τα ατιμα... www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Προς στιγμήν, με έκανες να ελπίζω... :'( Δυστυχώς στις Strat και τα αντίστοιχα σώματα, δεν γίνεται να μην έχεις κάποιο τσαλακωματάκι... Είμαι άκρως εντυπωσιασμένος. Συγχαρητήρια. Θέλω κι εγώ. Κανα λινκ; (Κάτι τέτοιο δεν έκανε και ο ;;; Deadendmind ;;; με εφημερίδες;) Έψαχνα τώρα να βρω στο ebay, από εκεί που αγόρασα, αλλά δεν έχει items for sale ο συγκεκριμένος... :-\ Ναι, νομίζω τέτοια έκανε ο Deadendmind. ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Tα τσαλακώματα είναι δεδομένα, ωστόσο τολμώ να πω ότι είναι πολύ λιγώτερα από της 7ender! ;D ;D Φαντάζομαι ότι όσο πιο μικρά κομμάτια βάζεις στις καμπύλες τόσο λιγότερα τσαλακώματα έχεις... Έψαχνα τώρα να βρω στο ebay, από εκεί που αγόρασα, αλλά δεν έχει items for sale ο συγκεκριμένος... :-\ Thanks. Άραγε μπορείς να τυπώσεις πράγματα σε τέτοιο χαρτί; Ξέρεις μήπως; EDIT: ΩΩΩΩΩ!!! Συγχαρητήρια και για το Superstar-ιλίκι!!! Τώρα το είδα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Βρήκα ένα σχετικό Online μαγαζί: http://blackberrydesigns.com/ Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Φαντάζομαι ότι όσο πιο μικρά κομμάτια βάζεις στις καμπύλες τόσο λιγότερα τσαλακώματα έχεις... Nαι αλλά χάνεις τη συνέχεια του σχεδίου. Thanks. Άραγε μπορείς να τυπώσεις πράγματα σε τέτοιο χαρτί; Ξέρεις μήπως; Όχι αλλά μπορείς να τυπώσεις ότι θές σε waterslides και είναι πιο εύκολο γιατί έχουν τη δική τους κόλλα. Το κακό που έχουν είναι ότι δεν δουλεύεις εύκολα με μεγάλες επιφάνειες. Επίσης θέλουν πολύ προσοχή με τα λούστρα. Ένα παράδειγμα που έχω φτιάξει είναι ετούτο Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Μπράβο Σου Loci! Ωραία δουλειά και μερακλήδικη. Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Nαι αλλά χάνεις τη συνέχεια του σχεδίου. Όχι αλλά μπορείς να τυπώσεις ότι θές σε waterslides και είναι πιο εύκολο γιατί έχουν τη δική τους κόλλα. Το κακό που έχουν είναι ότι δεν δουλεύεις εύκολα με μεγάλες επιφάνειες. Ένα παράδειγμα που έχω φτιάξει είναι ετούτο Με το λευκό δεν είχες πρόβλημα; Πώς το τύπωσες; Είναι κενό; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση