magicu Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 καλησπερα,σημερα αγορασα το one-spot απο τον καγμακη στην μπενακη.Τον ρωτησα εαν υπαρχει καλωδιο για να τροφοδοτω και το line6 dl4 και μου ειπε πως δεν υπαρχει...υστερα διαβασα στο site οτι υπαρχει(συγνωμη αλλα ποσο @@@@@@ ειναι ο καγμακης?).Μπορω να το προμηθευτω απο καπου ξεχωριστα στην αθηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sinios Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Ο Κουρμπής στη Θεμιστοκλεους απο ότι ξέρω αλλά δεν είμαι κ 100% σίγουρος! :-X Μπορείς όμως να ρωτήσεις ;) http://www.myspace.com/amartoloikyrhkes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wacko Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 δεν ξερω αν εχεις συγκεκριμενο προβλημα με την φαμιλια αλλα δοκιμασε και τον υιο καγμακη λιγο πιο πανω στη σολωνος (σολωνος 81)γενικα ειναι πολυ συνεννοησημος και εξαιπηρετικος.Αν και οταν δεν εχει κατι το παλιο καταστημα του καγμακη σε στελνει απο μονος του στον υιο αλλα αν βρεθεις εκει κοντα δεν εχεις να χασεις τιποτα να κανεις μια βολτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
magicu Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 ο κουρμπης δεν το φερνει αλλα πηρα τον καγμακη και μου ειπε οτι το εχουν τελικα...τωρα τι δεν καταλαβε οταν ημουν εκει και τον ρωτησα ??? ??? ???τελος παντων ευχαριστω για τις απαντησεις σας παιδια :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ginargiros Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 26 Απριλίου 2010 Εν ανάγκη φτιάξε το μόνος σου. Είναι πολύ απλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση