Προς το περιεχόμενο

RAINBOW " I surrender " solo....

LightStringer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπραβο σου.

Eγω δεν το βρηκα τοσο μπουρμπουληθρα πια.

Δεν ακουγονται και τοσο καθαρα τα γρηγορα σου λογω ληψης.

Σιγουρα μπορουσες να εισαι πιο ''ουσιωδης''αλλα αυτο θελει πολλη τριβη και αλλωστε...ποσοι ειναι ουσιωδεις σ αυτο τον κοσμο?

Αν θα εδινα μια συμβουλη,θα ελεγα να ψαχτεις λιγο με διαφορες χρονικες αξιες,να τις εμπλουτισεις.

Την τεχνικη την εχεις.Προχωρα δουλευοντας τους χρονους σου(οχι με μετρονομο αλλα παρατηρωντας την ποικιλια αξιων και τονισμων).

Και μπραβο για την αντιμετωπιση σου στα σχολια των συμφορουμιτων.Εχεις το βασικο για να γινεις απο καλος παιχτης,παιχταρας.

Την δεκτικοτητα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπραβο σου.

Eγω δεν το βρηκα τοσο μπουρμπουληθρα πια.

Δεν ακουγονται και τοσο καθαρα τα γρηγορα σου λογω ληψης.

Σιγουρα μπορουσες να εισαι πιο ''ουσιωδης''αλλα αυτο θελει πολλη τριβη και αλλωστε...ποσοι ειναι ουσιωδεις σ αυτο τον κοσμο?

Αν θα εδινα μια συμβουλη,θα ελεγα να ψαχτεις λιγο με διαφορες χρονικες αξιες,να τις εμπλουτισεις.

Την τεχνικη την εχεις.Προχωρα δουλευοντας τους χρονους σου(οχι με μετρονομο αλλα παρατηρωντας την ποικιλια αξιων και τονισμων).

Και μπραβο για την αντιμετωπιση σου στα σχολια των συμφορουμιτων.Εχεις το βασικο για να γινεις απο καλος παιχτης,παιχταρας.

Την δεκτικοτητα.

εγω το βρηκα λιγο μπουρμπουληθρα αλλα γενικα συνφωνω με τον freerock1974

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

φίλε μου, αν και το άκουσα λίγο στο πόδι, θα σου πω ότι σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Σε μερικά σημαία δεν άκουγα καθαρά την κιθάρα. Άν εξαιρέσω κάποια σχηματάκια με επαναλήψεις προς το τέλος που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, το υπόλοιπο είχε καλά στοιχεία. Φυσικά, δεν το άκουσα έχοντας στο μυαλό μου το κανονικό σόλο του τραγουδιού, το άκουσα λες και ήταν ένα άγνωστο backing track και έπαιζες από πάνω...

Κατα την γνώμη μου, βρες τα στοχεία αυτά που θα σε κάνουν διαφορετικό! Η τεχνική σου είναι σε καλό δρόμο... ;)

Όχι άλλα μινόρε...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου