LightStringer Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 ....καλα δεν ειμαι ο Blackmoore..OK...απλα ειπα να δω τι θα μπορουσα να παιξω εγω πανω απο το backing track του i surrender* βεβαια εκ των υστερων διεκρινα καποια λαθη, χρονικα κυριως και σε καποια σημεια το vibrato δε το χαρηκα και πολυ:P αλλα οκ...εχετε κατανοηση πιστευω :) θα χαρω να ακουσω τα σχολια σας thanx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Πολυ μπρουρμπουλιθρα ρε συ..... ενα τοσο ωραιο κομματι δε νομιζω πως του ταιριαζει αυτη η φιλοσοφια σολο... ασε που στα δικα μου αφτια αυτο που ακουσα ηταν σαν sorry φιλε αλλα εμενα δε μου αρεσε (τι να σε κανω εισαι ατυχος γιατι ειμαι big rainbow fan) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chris4puzzle Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Θα συμφωνησω με τον solega. Οχι οτι το σολο ειναι ασχημο αλλα ειναι αλλης φιλοσοφιας :) Ποια ibanez ειναι αυτη? www.myspace.com/thepuzzle4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Φιλος sorry αλλα δεν μου εμεινε κατι απο αυτο που ακουσα....αν δεν ελεγες ποιο κομματι ειναι φοβαμαι οτι δεν θα το αναγνωριζα. ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Πολυ μπρουρμπουλιθρα ρε συ..... Οι νέοι ατυχώς αρέσκονται εις τους ακροβατισμούς παρά εις την μελωδικήν προσέγγισην κατά την συνοδείαν αλλά και κατά τον αυτοσχεδιασμόν. The times they 're a 'changin. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kleinmeiner Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Εμένα μου αρέσουν οι μπουρμπουλήθρες :) Ωραίος, φίλε! Κάλλιο αυγά, παρά πουρέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LightStringer Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 hey! thanx για τα σχολια, η αληθεια ειναι οτι δε προσπαθησα να παιξω κατι μελωδικο οσο να δοκιμασω καποια περασματα. Μαλλον το post μου ειχε σαν στοχο τον σχολιασμο της τεχνικης και οχι τοσο της μελωδικοτητας :-\ να στε καλα anyway :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 και τωρα ας αρχισει ο πολεμος............ μου θυμιζει malmsteen ...μπουρου μπουρου ολη την ωρα αλλα τελικα κατι να σου μεινει ......οχι........... ::) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LightStringer Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 οχι ρε παιδια...ποιος πολεμος....συμφωνω μαζι σας και συντομα θα ανεβασω κατι ποιο μελωδικο.....εγω χαιρομαι πραγματικα που λαμβανω σχολια σας γιατι ετσι γινομαι καλυτερος. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WilliamSats Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Share Δημοσιευμένο 21 Απριλίου 2010 Σαν σόλο δεν ήταν κακό και ωραίος ήχος, θα μπορούσε όμως να ήταν σε sequel του I Surrender, ως "I escaped". Lyrics: Wasted Time Between Solos!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση